Купив: Замовлення №4698-3418
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Купив: Замовлення №4197-7130
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Купив: Замовлення №336-920
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент

Купив: Серьги, Замовлення №307-807
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, повернення товару

Купив: Серьги и ручка, Замовлення №357-619
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, сервісна підтримка

Купив: Замовлення №377-038
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Спортивний пульсометр Sigma Sport PC 26.14 black, Замовлення №377-880
Сподобалося: замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Хотів купити:
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив: Замовлення №49246
Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка