Купив: Часы женские FESTINA
Хотів купити: Craft 6PU.1/6
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Купив: обручальное кольцо, Замовлення №7897-2185
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Мужское серебряное кольцо с ониксом, 22,5
Купив: Daniel Klein Женские часы DK11422-3 (1546065), Замовлення №7399-5677
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: кольцо серебряное, Замовлення №7692-5744
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Золотое кольцо с бриллиантами, Замовлення №7596-5761
Купив: Цепочка золотая женская
Купив: Замовлення №7391-8177
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка