Купив: Мікрохвильова піч Panasonic NN-CD565BZPE , Замовлення №№233
Купив: Panasonic NN-C69MSZPE, Мікрохвильовка з грилем і конвекцією Panasonic NN-C69MSZPE, Замовлення №187
Купив: Объектив Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR (JAA819DA)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Компактний фотоапарат Panasonic Lumix DMC-LX15 (DMC-LX15EE-K)
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Купив: Замовлення №135
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка