Хотів купити: Цифрове піаніно NUX NPK-20 Black
Купив: Електрогітара PRS SE Mark Tremonti Standard Black, Електрогітара PRS SE Mark Tremonti Standard Black, Замовлення №26534
Купив: Yamaha Clavinova CLP-745, Замовлення №25934
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Behringer XENYX Q1202USB, Замовлення №24203
Купив: Цифровое пианино Kurzweil KA-90, SoundKing SKDF 030, Замовлення №23468
Купив: Синтезатор Yamaha PSR-E363, Замовлення №25609
Купив: Kurzweil M230 WH, Замовлення №23043
Купив: JBL 104 BT White, Замовлення №1738
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Студійні монітори (пара) PreSonus Eris E3.5
Не сподобалося: наявність, асортимент