Відгуки про ВольтМаркет

Александр Мирский рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: NANO 20A, Замовлення №528609

Хочу подякувати магазину за відмінну консультацію при виборі зарядного пристрою (купував Професійний зарядний пристрій NANO 20) та оперативність у відвантаженні товару. Все чудово. Рекомендую до співпраці! Буду звертатися до вас ще...
Kosmich не рекомендує цей магазин
21 листопада 2024 р.

Хотів купити: дріт силовий для АКБ

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

зробив замовлення через сайт на силові дроти для АКБ, отримав смс "ми зателефонуємо вам" - за 2 дні ніхто так і не зателефонував.
Представник магазину «ВольтМаркет»
Добрий день. Вкажіть будь ласка номер замовлення, ми все перевіримо. Всі замовлення, які ми отримали, були обробленні.
21 листопада 2024 р. Відповісти
Hanna Henina не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Источник бесперебойного питания GreenVision 2710 GV-701-UPS- DC16-60W 22901, Замовлення №538011

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Тетяна рекомендує цей магазин
30 серпня 2024 р.

Купив: Акумуляторна батарея Ventura, Замовлення №520909

Неодноразово зверталася в магазин за консультацією і покупкою. Купувала гелеві акумулятори та джерела безперебійного живлення. Анатолій допоміг визначитися з вибором товару, порадив,що краще обрати конкретно у моєму випадку. Завжди привітний і уважний продавець, відповідає на всі питання, які виникають під час експлуатації приборів. Рекомендую.
Taras Yanishevskyi не рекомендує цей магазин
25 липня 2024 р.

Купив: Лінійно-інтерактивний ДБЖ LogicPower LPM-700VA-P (3172), Замовлення №529008

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Оформил заказ, но не получил даже звонка, хотя в сообщении о заказе и СМС сообщении они же пишут, что свяжутся "в кратчайшие сроки для уточнения информации" (скриншоты прикрепил). Заказ делал в пятницу (19.07.), но мой заказ не обработали по сегодняшний день (четверг 25.07.). Никто не позвонил, номера ТТН не отправили, что говорит о том, что мой заказ проигнорировали. Не советую связываться с этим магазином, так как они забывают о своих клиентах.
Представник магазину «ВольтМаркет»
Здравствуйте Тарас. У нас действительно, сейчас, очень высокая нагрузка, примерно в 10 раз превышающая наши возможности. У нас 500+ пропущенных звонков в день, помимо тех, что мы обрабатываем. Об этом указано в шапке сайта. Однако даже это, не означает, что мы оставляем заказы наших покупателей без внимания. Так произошло и с Вашим заказом. Мы Вам звонили, и вы не взяли трубку, о чем я оставлю скриншот из ПК Бинотел: http://joxi.ru/xAeMlZluVzE3VA После чего, заказ был аннулирован. Данный товар есть в наличии, и Вы можете заказать его повторно. Сейчас связь работает совсем плохо... Я надеюсь на Ваше понимание, и коррекцию негативного отзыва. В свою очередь, при поступлении от Вас заказа, постараемся максимально быстро его исполнить. Я вижу, в заказе есть второй номер телефона... проведём беседу с менеджером его обслуживающим... Перегруз, к сожалению сказывается... Приносим извинения.
25 липня 2024 р. Відповісти
Добрый день! Извинения принимаю, но как вы понимаете, вопрос с заказом не решён. Ну хоть теперь я понимаю, что ждать ИБП не стоит. Учить вас работать я не буду, ведь вы сами всё понимаете, например, не зря вы указываете сроки доставки "Максимальний термін доставки – 2 дні". Ведь сроки доставки очень важны для покупателей. Уже прошла неделя, так что я буду обращаться в другой магазин. Вам желаю мудрости в работе, терпения к клиентам и требовательности к самим себе.
26 липня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «ВольтМаркет»
Благодарим за ответ) я надеемся на понимание!
26 липня 2024 р. Відповісти
Eugene рекомендує цей магазин
17 липня 2024 р.

Купив: Мультигелевая аккумуляторная батаря LOGICPOWER LPM-MG 12V-65Ah, Замовлення №528256

Приходько С не рекомендує цей магазин
3 липня 2024 р.

Купив: Реле напруги та відсікач напруги Zubr CV2-63 red, Замовлення №523282

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Реле виявилось з дефектом, не вимірює струм споживання та потужність. Тиждень намагався дозвонитися до магазину і не зміг, завжди лінії зайняті і трубку не беруть. Так ніхто й не передзвонив мені. На сайті негативні відгути не зберігаються. НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей магазин.
Представник магазину «ВольтМаркет»
Шановний Приходько С, ваш відгук викладений на сайті. Не беремо ми тркбки не просто так, а тому що в магазині нескінчена черга, і в день у нас 500+ втрачених запитів. Ваше повідомлення ми отримали, завтра зв‘яжемося з Вами, і питання буде закрито. Сподіваємость на розуміння.
4 липня 2024 р. Відповісти
Сергей Серов рекомендує цей магазин
21 червня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ EverExceed LDP 24-100, Замовлення №522330

Чудове обслуговування, акумулятор був в наявності і по заявленій ціні. Рекомендую
Дякуємо за Ваш відгук!
23 червня 2024 р. Відповісти
Валерий Пашков рекомендує цей магазин
6 липня 2023 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ Ventura VG 12-100, Замовлення №322223

Я задоволений обслуговуванням у магазині ВольтМаркет Дніпро.
Алексей Добрыднев рекомендує цей магазин
10 червня 2023 р.

Купив: инвертор Euro Sport BBM Днепр-1 12V 300W, Замовлення №188522

просто доволен и товаром, и магазином, в котором купил. рекомендую.
Представник магазину «ВольтМаркет»
Дякуємо за відгук. Раді новим замовленням)
10 червня 2023 р. Відповісти