Товарний фід магазину не розміщується на Hotline.ua з 2018-08-31
Купив: Вытяжка Eleyus VECTOR 700 60 WH, Замовлення №46387
Не сподобалося: видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Блендер Rotex RTB890-B 50970, Замовлення №48840
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Polaris PSF 40RC Modern, Замовлення №48963
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, повернення товару
Купив: Телевізор Bravis LED-39E6000+T2 black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Хотів купити: Блендер Rotex RTB890-B, Замовлення №48880
Сподобалося: відповідність ціни
Купив: Смартфон HUAWEI P smart+ 4/64GB Black (51092TFB), Замовлення №48908
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC76-B, Замовлення №48966
Сподобалося: замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Смартфон Bravis Jazz Black, Замовлення №48941
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Купив: Блендер ротекс
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, повернення товару
Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC75-B, Замовлення №48515
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару