Хотів купити: ВНЕШНИЙ АККУМУЛЯТОР XIAOMI POWER BANK 2I 10000MAH (PLM09ZM) BLACK, Замовлення №40993
Купив: батарея nokia lumia 610
Сподобалося: замовлення через корзину
Купив: Кабель USB OTG Xiaomi USB OTG cable - Micro USB (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив: Зовнішній акумулятор (Power Bank) Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh Black (VXN4176CN, VXN4192US), Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi Mi Power Bank 2S 10000mAh Black (VXN4229CN)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Інфрачервоний термометр Xiaomi iHealth Thermometer (NUN4003CN), Замовлення №39015
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Ваш заказ №37531 батарея для флай Евочик 2, Замовлення №37531
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Защитное стекло для lenovo k910, Навушники з мікрофоном Ipipoo ip-A300Hi, Замовлення №32994
Купив: Захисне скло для планшета BeCover Защитное стекло для Xiaomi Mi Pad 4 (702571), Замовлення №37451
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару
Купив: АКБ для мобилки жены., Замовлення №36844