Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Хотів купити: Смартфон OnePlus 7 Pro 6/128GB Mirror Gray, Замовлення №31827
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Смартфон Apple iPhone XS Max 256GB Gold (MT552)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming FX505GE (FX505GE-BQ134T), Замовлення №30135
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 7a 2/16GB Red, Замовлення №29779
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Смартфон Apple iPhone XR 64GB Product Red (MRY62), Замовлення №29832

Купив: Смартфон Apple iPhone SE 128GB Space Grey (MP862), Замовлення №29627
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі

Купив: Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-54-70HC (NH.Q5BEP.044), Замовлення №29791
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі

Купив: Смартфон Apple iPhone XS Max 512GB Silver (MT632), Замовлення №29743
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Планшет Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4/64GB LTE Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: DDR4 G.Skill 16 GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz Trident Z Silver/Red (F4-3600C15D-16GTZ), Замовлення №28300