Купив: SAMSUNG GALAXY A50 2019 DUOS 64GB BLACK
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 7 Plus 256GB (PRODUCT) RED (MPR62), Замовлення №25129
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: XIAOMI REDMI NOTE 6 PRO 4/64GB BLACK EUROPE, Замовлення №24871
Сподобалося: відповідність ціни
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 2 42mm Rose Gold Aluminum Case with Pink Sand Sport Band (MQ142), Замовлення №28458
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Смартфон Apple iPhone 7 Plus 128GB Rose Gold (MN4U2), Замовлення №23485
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, видача товару на складі

Купив: МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОН XIAOMI MI9 SE 6/128GB BLACK EUROPE, Замовлення №22561
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: ВИДЕОКАРТА MSI GEFORCE RTX 2080 TI DUKE 11G OC (RTX 2080 TI DUKE 11G OC) EU, Замовлення №21820
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: DJI SPARK Fly More Combo Alpine White, Замовлення №21749

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S8 G950F Single Sim 64GB Gray
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: DualShock 4 V2 UEFA Champions League, Замовлення №21683
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка