Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Майстер Клімат

Ірина Пузирьова рекомендує цей магазин
17 липня 2026 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (FULL BLACK) GEN VI CH-S09FTXAL2-FB, Замовлення №730

Рекомендую магазин, покупка відбулася дуже швидко.
Дякуємо за замовлення
виталик канна рекомендує цей магазин
8 липня 2026 р.

Купив: Спліт-система TCL BreezeIN 2.0 TAC-12CHSD/UG11V3AHB Heat Pump Inverter R32 WI-FI, Замовлення №443

Брал кондиционер. Доставка быстрая . Проконсультировали по телефону адекватно и проинформировали +/- той или иной модели в сравнении. Ребята которые устанавливали тоже супер полтора часика и готово .
Відповідь представника «Майстер Клімат»
Дуже дякуємо що вибрали нас
Вадим Ашк рекомендує цей магазин
16 червня 2026 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter CHS09FTXLA2-NG ARCTIC INVERTER Wi-Fi, Замовлення №РАХУНОК НА ОПЛАТУ № 2 від

Хочу подякувати інтернет магазін за обслуговування нависочайшому рівні. Менеджер Володимир заслугову найвисщої оцінки. Уважний, професійний - враження найкращи. Зробили додаткову снижку до початково великої знижки. Навіт компенсували кошти за адресну доставку Новою поштою які мною вже ули витрачени. Дякую. Дуже рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «Майстер Клімат»
Дякуємо за довіру до нас
Юрій рекомендує цей магазин
10 червня 2026 р.

Купив: Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (FULL BLACK) GEN VI CH-S12FTXAL2-FB, Замовлення №Нв

Замовляв кондиціонер в інтернет-магазині Майстер Клімат. Менеджер Володимир професійно проконсультував, допоміг підібрати модель під мої потреби та бюджет. Запропонував конкурентну ціну. Замовлення оформили швидко, доставили в обіцяні терміни. Рекомендую магазин Майстер Клімат
Дякуємо за довіру Юрій.
vikol рекомендує цей магазин
29 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №!

Все дуже швидко, якісно і охайно по дуже привабливій ціні.
Представник магазину «Майстер Клімат»
Дякуємо за замовлення та довіру
2 червня 2026 р. Відповісти
Анастасия Фартушная рекомендує цей магазин
20 травня 2026 р.

Купив: Кондиціонер, Замовлення №138856

Професійна консультація, допомогли розібратися з усіма нюансами. Оперативна робота, швидко, легко домовитись, економія зусиль і часу. Гарні, приємні майстри, все пояснили, якісно і швидко установили. Дуже дякую, не думала, що перший досвід стане таким легким і приємним
Дякуємо за довіру.
Dmytro Vinnik рекомендує цей магазин
8 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №#573

Все пройшло чудово! Володимир приємна у спілкуванні людина, чудовий співрозмовник та фахівець. Все розказав та пояснив. Ціна на кондиціонер найкраща в мережі інтернет по Україні. Відчувається, що люди працюють на перспективу та репутацію, а не так як, один раз запанувала і кінець! Рекомендую
arkada arkada рекомендує цей магазин
7 травня 2026 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-07FRH3, Замовлення №580

Олег Коваль рекомендує цей магазин
29 квітня 2026 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S09FTXLA2-NG ARCTIC INVERTER Wi-Fi, Замовлення №*

Купив Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S09FTXLA2-NG ARCTIC INVERTER Wi-Fi, зробили додаткову скидку та безкоштовну адресну доставку, отримав на наступний день після замовлення. Рекомендую продавця, сервіс на високому рівні, дуже задоволений оперативністю та професіоналізмом персоналу.
Відповідь представника «Майстер Клімат»
Дуже дякуємо за замовлення. Завжди раді допомогти
Руслан Витковский рекомендує цей магазин
29 квітня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter SUPREME (White) CH-S12FTXAM2S-WP, Замовлення №333

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Вибирав між серіями Icy 3 та Supreme, бо потрібен був надійний варіант, який реально зможе гріти взимку. Зупинився саме на Supreme. Дякую магазину за суперову ціну, а окреме дякую за монтажників-класні хлопці, які знають свою справу. Всі побажання враховані та реалізовані.
Відповідь представника «Майстер Клімат»
Дуже дякуємо за замовлення. На фото гарно виглядає.