Відгуки про Touch

Світлана Балійчук рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон POCO C85 8/256GB Purple, Замовлення №824792

Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Світлано! Щиро дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями — для нас це дуже цінно та надзвичайно приємно. Ми зробимо все можливе, щоб кожне ваше замовлення наповнювало вас чудовим настроєм. Звертайтесь ще!
Mickey Ruorke рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №823437

Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Ваш позитивний відгук - це наш ресурс креативу, поштовх до наступних дій та енергія для втілення задуманого. Ми постійно працюємо заради того, щоб наші клієнти були задоволені. Бажаємо вам всього найкращого і чекаємо за новими покупками!
Григорий Овсиенко рекомендує цей магазин
7 лютого 2026 р.

Купив: USB-xa Baseus Metal Gleam Series 9-in- 1 Multifunctional Type-C HUB Docking Station Space Gray (CAHU, Замовлення №824711

Швидко забрав після замовлення
Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Григорію! Дякуємо за довіру і час, що ви знайшли для відгуку. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Адже задоволені клієнти - велика радість для нас та підтвердження, що наше постійне прагнення удосконалюватись не даремне. Нехай вам щастить. Будемо чекати на вас знову!
Alit рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Origin Nickel/Copper (533896-01), Замовлення №811882

Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Щиро дякуємо вам за довіру та витрачений час на оцінку нашої роботи. Ваша підтримка стимулює нас на подальші досягнення та вдосконалення. Нехай у вас завжди буде чудовий настрій, затишок та добробут. З нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит!
Nastya Bondar' рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Proove Illuminator 2 20000mAh Black (PBIP20212201), Замовлення №1427704

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовили павербанк для бабусі, все працює добре. В наявності не було, але під замовлення привезти вже ввечері того самого дня.
Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Анастасіє! Ми дуже вдячні за вашу позитивну оцінку. Ваш відгук надихає нас на подальші покращення. Бажаємо вам нескінченної удачі та відмінного настрою. З нетерпінням очікуємо на ваше повернення - ми завжди готові вам допомогти!
Svitair рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow E2000 UK (EFE2000-UK-CBOX) [153752], Замовлення №384638380

Товаром задоволена, щодо недопоставлених аксесуарів-вирішили проблему швидко, за що дуже вдячна менеджеру Дарині за відповідальне і професійне відношення до покупця. Дякую!
Відповідь представника «Touch»
Добрий день! Ми щиро вдячні за те, що ви знайшли час поділитися своїми враженнями від нашого магазину. Ваші відгуки вкрай важливі для нас, адже вони служать стимулом для нашого зростання та удосконалення. Нехай ваші дні будуть наповнені радістю і теплом. З нетерпінням очікуємо на наступні можливості зробити ваш досвід покупок ще кращим!
Магазин рекомендую.
4 лютого 2026 р. Відповісти
Danscripttt рекомендує цей магазин

Купив: Poco x7 pro, Замовлення №810450

Гарний магазин, рекомендую до покупки в них.
Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Дуже дякуємо за те, що оцінили наші зусилля і поділилися своїми позитивними враженнями. Ваша рекомендація та час, витрачений на відгук, для нас безцінні. Бажаємо удачі та відмінного настрою. Обов'язково приходьте знову, вам завжди раді!
Nazariy Kurylyak рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major V Black (1006832), Замовлення №1436340

Задоволений товаром, дуже добрі ціни в цьому магазині. Рекомендую
Відповідь представника «Touch»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Дуже вдячні за вашу рекомендацію та витрачений час на написання відгуку. Наша команда щоденно прагне дарувати радість клієнтам і такі відгуки — найкращий індикатор успіху. Бажаємо вам удачі та чудового настрою. Звертайтесь до нас ще!
НатаМ рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner, Замовлення №812327

Залишилась задоволена магазином
Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Ми щиро цінуємо, що ви витратили свій час, щоб поділитися своїми враженнями про наш магазин. Величезна радість для нашої команди відчувати, що ми відповідаємо вашим очікуванням. Бажаємо прекрасного настрою і хай вам завжди щастить. З нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит!
Тетяна Груздєва рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Plus 128GB Black (MXVU3), Замовлення №1434496

Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні вам, що ви знайшли час для оцінки нашого магазину. Дуже раді, що вам все сподобалось. Ми постійно працюємо заради того, щоб наші клієнти були задоволені. Бажаємо вам всього найкращого і чекаємо за новими покупками!