Купив: Смартфон POCO C85 8/256GB Purple, Замовлення №824792

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №823437

Купив: USB-xa Baseus Metal Gleam Series 9-in- 1 Multifunctional Type-C HUB Docking Station Space Gray (CAHU, Замовлення №824711

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Origin Nickel/Copper (533896-01), Замовлення №811882

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Proove Illuminator 2 20000mAh Black (PBIP20212201), Замовлення №1427704
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Зарядна станція EcoFlow E2000 UK (EFE2000-UK-CBOX) [153752], Замовлення №384638380

Купив: Poco x7 pro, Замовлення №810450

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major V Black (1006832), Замовлення №1436340

Купив: Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner, Замовлення №812327

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Plus 128GB Black (MXVU3), Замовлення №1434496