Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Endorphone

Oleg7691 рекомендує цей магазин
6 січня 2024 р.

Купив: Чохол з принтом і захисне скло, Замовлення №632542

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Чудовий сервіс.
Отмена Платежа рекомендує цей магазин
5 січня 2024 р.

Купив: Чохол Motorola Moto G30, Замовлення №300116

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Замовлення на сайті зробила в понеділок о 9 й ранку ,повідомлення, що чохол відправили, отримала після 14 ї у п`ятницю,тому завмолення отримала взагалі у среду Тому робіть висновки що замовлення із Києва до Харкова майже 10днів іде,мабудь пішки
Aleksandr рекомендує цей магазин
25 грудня 2023 р.

Купив: чохол для Xiaomi Redmi 9T, Замовлення №828140

Заказал чехол и гидрогелевую пленку. Быстро доставили, все было отличного качества и подошло к модели телефона
Igor рекомендує цей магазин
15 листопада 2023 р.

Купив: Чехол прозорий силіконовий Hyawei Mate20lite , Замовлення №804756

Чехол якісний, дуже сподобався, чемна операторша і швидка доставка, рекомендую цей магазин!
Олексій Шуневич рекомендує цей магазин
13 листопада 2023 р.

Купив: чохол-накладка Endorphone Силіконовий чохол на OnePlus 5T Вишиванка 4 569u-1352-38754, Замовлення №932387

Anastasiia Petrova рекомендує цей магазин
10 листопада 2023 р.

Купив: TPU чорний для Samsung Galaxy S9, Гідрогелева плівка глянцева, Замовлення №967547

все добре, тільки від чохла неприємно пахне
ddr2007 рекомендує цей магазин
16 жовтня 2023 р.

Купив: Чохол iPhone 13 з індивідуальним дизайном, Замовлення №510933

Дуже швидко надрукували чохол за індивідуальним дизайном і відправили. Дякую консультанту за допомогу у фіналізаціі замовленя
Віталій Худік рекомендує цей магазин
12 жовтня 2023 р.

Купив: TPU чорний чохол з прінтом власного логотипу, Замовлення №968229

Дуже вдячний команді магазину Endorphone за швидку обробку та відправку замовлення. Вічливий персонал, професійна консультація. Рекомендую Endorphone всім.
Denys Dolganenko рекомендує цей магазин
26 вересня 2023 р.

Купив: TPU чорний чохол \'Пропозиція\' для Oppo Reno 2, Замовлення №655992

Бампер сів на телефон дуже точно і дійсно дає максимальний захист, як і було обіцяно. Вважаю якість відмінною та приємно вражений, що воно зроблено в Україні, а не завезено з Китаю. Сподіваюсь, що цей сілікон пожовтіє не занадто швидко - але, знов-таки, виглядає якісним. Мою випадковою помилкою було обрати варіант "Пропозиція" замість просто прозорого, але зображення вдалось чисто забрати (зішкреб нігтем та потім помив миючим засобом).
Victoria Artsebarska рекомендує цей магазин
20 вересня 2023 р.

Купив: Чохол Samsung Galaxy M13 M135 Ексклюзив, Замовлення №705937

Рекомендую магазин EndorPhone! Шукала чохол на подарунок для сестри, вона замовила кроликів на фоні галактики. Чогось подібного у наявності не було, тому команда EndorPhone дуже швидко зробила чохол з власним дизайном, урахували розміщення картинки, якісно надрукували та швидко відправили в день замовлення. Дякую за чудовий та оперативний сервіс! Замовляю не вперше, і буду замовляти ще!!!