Купив: чохол-накладка Endorphone Силіконовий чохол на Vivo Y15 Ukraine v2 5445u-1791-38754, Замовлення №0503632760410

Купив: 3D пластиковий матовий индивидуальный чехол для Xiaomi Redmi Note 11, Чохол redmi not 11 з своїм дизайном, Замовлення №385681

Купив: Силіконовий чохол \'Прозорий\' для Motorola E40, Замовлення №930885
Купив: Чехол для Ксяомі Ноте 10 про, tpu, Замовлення №454834
Купив: pixel 5 скло 2d, Чохол pixel 5 van gogh, Замовлення №695708
Купив: чохол на мобільний телефон, Замовлення №489749

Купив: Силіконовий чехол \'Патрон \' для Samsung Galaxy A6 2018, Замовлення №540121
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Купив: чохол для iPhone 14 Pro зі своїм фото, Замовлення №548989

Купив: Силіконовий для Google Pixel 3, Замовлення №928095

Купив: Силіконовий чохол \'stickers\' для Huawei P40 Lite E , Замовлення №621326