Відгуки про MotoStuff.com.ua

Artem Luchencov рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції Fossibot FB5222 Expansion Battery, Замовлення №79976

Все швидко, відправка в день замовлення і дуже ввічливо!
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Ірина Желєзова рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №80094

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і відгук! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Вікторія Завірюха рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Fossilbot F2400 Black, Замовлення №80060

Вчора придбала зарядну станцію Fossilbot F2400, все працює чудово. Задоволена обслуговуванням, професійний та ввічливий персонал. Чітко та зрозуміло відповіли на всі мої запитання. Дякую за якісний сервіс!
Alex Osad рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F3600 (FSB-F3600), Замовлення №79894

Велике спасибі за покупку і відгук! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Alex 1 рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F1200, Замовлення №79779

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Магазином і товаром задоволений. Рекомендую!
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за теплі слова! Прагнемо радувати своїх покупців! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Іван Обухов рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Купив: Мото відеореєстратор VIOFO MT1 з GPS і двома камерами, Замовлення №79709

Замовляв мотoвідеореєстратор VIOFO MT1. Представник магазину надав консультацію. Товар прийшов новий, у заводській упаковці, повна комплектація, все відповідає опису. Відправка здійснена без затримок. Покупкою в цьому магазині задоволений, сервіс на хорошому рівні. Рекомендую.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо вам за відгук і за вибір нашого інтернет-магазину. Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою і отримують якісний сервіс. З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Олена Якута рекомендує цей магазин
21 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400 Black (2048 Вт·ч / 2400 , Замовлення №79512

Дуже задоволені купівлею станції. Окремо дякуємо за швидку відправку.
animations666 рекомендує цей магазин
18 січня 2026 р.

Купив: Fassibot F7200, Замовлення №79500

Подзвонив зарезервував все розказали приїхав через 2 дні в забрав дуже задоволений рекомендую. Дякую менеджеру що усе розповів і показав на місці
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за вашу довіру! Дуже приємно. Намагаємося викладатися на 101% для наших покупців. Приходьте до нас ще, і ставайте постійним клієнтом! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Dmytro Miroshnychenko рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Купив: Зарядная станция Fossibot F7200 (5222 Вт·ч / 7200 Вт), Замовлення №78702

Купил зарядную станцию в этом магазине по хорошей цене. Я доволен обслуживанием, доставкой и товаром.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за теплі слова! Прагнемо радувати своїх покупців! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
z86hchnsvr рекомендує цей магазин
3 січня 2026 р.

Купив: Пульт керування RadioMaster Boxer ExpressLRS (HP0157.0043-M2), Замовлення №Net

Все прийшло вчасно, топ сервіс
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Щиро дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Вам все сподобалося! З повагою, команда MotoStuff.com.ua