Купив: 3х осевой стабилизатор FeiYu Tech G5, Замовлення №14348
Купив: LED лампы комплект 8G 4H, Замовлення №14307
Купив: LED лампы комплект H4 G7 Подробнее: http://motostuff.com.ua/products/led-lampy-komplekt-h4-g7/, Замовлення №14234
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: Стедикам Zhiyun Z1 Smooth Q, Замовлення №14110
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Камера GitUp Git2P Pro, Замовлення №13997
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Екшн-камера Sony FDR-X3000 (FDRX3000.E35), Замовлення №13342
Купив: Экшн камера SJCAM SJ4000 (v2.0) (Black), Замовлення №14036
Купив: Смартфон Google Pixel 2 XL 64GB Black&White, Замовлення №13679
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент
Купив: Power bank pineng 963, Замовлення №13967
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: H4 G7, Замовлення №13933
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка