Хотів купити: Laserliner 082.003A
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Franke Pola 115.0298.095, Замовлення №16588
Купив: Замовлення №8959
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Хотів купити: HP ProBook 430 G3 (N1B06EA)

Купив: Замовлення №16208

Купив: Пылесос SAMSUNG VCC4332V3B/XEV, Замовлення №16213
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Лестница Кентавр 4*5
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Линейный лазерный нивелир Bosch GLL 2-15 Professional (0601063701), Замовлення №15812
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Коляска ADBOR ZIPP 2 в 1 28, Замовлення №15635
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Набор посуды Korkmaz Tombik A1800