Купив: Бензопила Oleo-Mac GS 35 C, Затачиваемые ножи для рейсмуса 2012NB MAKITA 306мм, Рейсмусовый станок (рейсмус) Makita 2012NB, Рубанок DEWALT DW68, Торцовочная пила Metabo KGS 305 M, Электролобзик DeWalt DW331K
Хотів купити: Миксер настольный Sencor STM3620WH [STM3620WH] = 2 400,00грн., Замовлення №16399
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Домашняя метеостанция Bresser TemeoTrend WFW, Замовлення №16523
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Душевая кабина KOLO AKORD, Шкаф KOLO VARIUS 80 темный
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Terra Incognita Polus 28 чёрный/серый

Хотів купити: Робот для миття вікон HOBOT Technology Hobot-268
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Рюкзак DTBG D9004BL 15.6\\, Замовлення №24760

Купив: Деревообробний комбінований верстат FDB Maschinen MLQ 300 КВ (826902), Замовлення №14256

Хотів купити: Палатка Sol Anchor 3 SLT-031.06
Сподобалося: відповідність ціни

Купив: Makita
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару