Відгуки про axiomplus.com.ua

Oleh Ivanitskyy не рекомендує цей магазин
11 вересня 2021 р.

Купив: 000111363, Замовлення №000111363

Не сподобалося: видача товару на складі, сервісна підтримка

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Доброго дня, Олег. Приносимо вибачення за незручності і очікування, ми ретельно вивчаємо ситуацію і проведемо відповідну роботу над помилками. Гроші за позиції, що не увійшли до комплекту замовлення, Вам повернено у повному обсязі.
Анатолій Ткач не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
18 серпня 2021 р.

Купив: Кабеля, монтажні коробки та інш.

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Оплатив посилку два тижні не можуть відправити. Обманнюють клієнтів, не допомогають вирішити питання. Якщо раз звонив з одного номеру наступного разу потрібно з іншого ніхто не бере слухавку. Рекомендую минати цей магазин десятими дорогами
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Доброго дня, Анатолій. Ваше замовлення надійшло 10.08, відправлено 18.08. На жаль, затрималася поставка однієї з позицій, про що ми повідомили Вас, як тільки отримали інформацію. Дякуємо, що скорегували оцінку. Сподіваємося, ще матимемо змогу продемонструвати кращий сервіс.
Шановні 6.08.21 замовлення було оплачено! По факту сьогодні 20.08.21 і замовлення я ще не отримав. Про терміни була домовленість що відправка буде в середу 11.08.21 ви відправили 18.08.21. Про причини спочатку то були дюбеля які мають довести потім через тиждень виявилося що ще кабель ввг не ввдміряли на складі.
20 серпня 2021 р. Відповісти
Анатолій, дякуємо за уточнення. Бачимо, що Ви отримали замовлення, вибачте за затримку.
20 серпня 2021 р. Відповісти
І до повного довершення картини замовляв провод ввг нг 3х2.5 і він прийшов в двох мотках. Не добросовісний магазин рекомендую обходити 10 дорогою.
20 серпня 2021 р. Відповісти
dimonlimon не рекомендує цей магазин
3 червня 2021 р.

Купив: Розетки, выключатели, рамки Lezard Deriy

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Добрый день, Дмитрий. Надеемся, что конфликт исчерпан, т.к. выключатели Вам заменили, необходимую рамку также выслали с доставкой за наш счет. Спасибо за детально описанную ситуацию, мы будем детально разбираться в ее причинах. Примите извинения.
Здравствуйте! Выключатели заменили, вернее дослали наложкой за мой счет. Приехали они 2 числа. Рамку на замену ВООБЩЕ не отправляли! Вы забыли, что все номера деклараций новой почты сразу после отправки появляются в личном кабинете у пользователя - конфликт не исчерпан, рамки нет и ее не отправили
5 червня 2021 р. Відповісти
Анна Омельян відповів на коментар dimonlimon
Добрый день, Дмитрий. Да, действительно, 02.06 Вами были получены выключатели - извините, поспешили ответить, не до конца разобравшись с ситуацией. С Вами сегодня уже говорил наш специалист, рамку необходимой серии отправляем Вам за наш счет. Благодарим за понимание.
7 червня 2021 р. Відповісти
Bodj не рекомендує цей магазин
26 травня 2021 р.

Купив: IEK Муфта труба-труба гибкая IP65 CXT32, Замовлення №000103368

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не варто зв'язуватись із цим магазином. За два тижні так і не змогли відправити замовлення. При цьому кожен раз чув що відправимо то в понеділок, то в п'ятницю, то знову в понеділок. Потім що частково відправимо в п'ятницю а решту з понеділка. В понеділок виявилось що в п'ятницю відправити не вдалось. Але можливо зможемо в середу.... Попросив повернути кошти, проте із цим видно теж проблеми. То протягом трьох днів то до п'ятниці...
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Доброго дня, Богдане! Перепрошуємо за завдані незручності через затримку у виконанні замовлення. Стосовно повернення коштів – Ви отримаєте їх у визначені законодавством терміни, не пізніше ніж через 7 банківських днів з дня оформлення заявки на повернення, про що ми вже повідомили Вас. Дякуємо, що відзначили асортимент нашого магазину, сподіваємося, що матимемо змогу виправити справлене враження.
Добрий день. Ось уже і 7 банківських днів пройшло... але кошти так і не повернуто. І судячи із відгуків в Google мій випадок не виключення.
2 червня 2021 р. Відповісти
І лише після попереднього коментаря кошти накінець повернули.
2 червня 2021 р. Відповісти
Alex Ivanov не рекомендує цей магазин
14 травня 2021 р.

Купив:

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Доброго дня, Олександре. Вибачте за ситуацію, що склалася з Вашим замовленням. Дійсно, було озвучено терміни його виконання 7 днів, але в процесі виникла необхідність змінити одну з позицій та затримки з доставкою інших. Ви відмовилися від замовлення, заявка на повернення коштів була опрацьована в бухгалтерії 29.04.21, можливо, затримка з отриманням коштів викликана з боку банківської установи. Стосовно комісії – вона відбувається за наш рахунок, якщо оплата відбулася по LiqPay, якщо ж за реквізитами, то це залежить від картки Вашого банку. В будь-якому разі, ми опрацюємо цю ситуацію.
Brattelo111 рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 травня 2021 р.

Купив: Кабель-канал белый 16х16 (цена за метр), 65665TM220, 220™, силовой Кабель ВВГнгд 2х10 (ВВГнг-ls 2*10, Замовлення №0000

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Все ок, моя ошибка, менеджеры помогли в решении вопроса, отвечают на звонки и перезванивают
Владимир не рекомендує цей магазин
30 квітня 2021 р.

Купив: Двухмесная розетка Elektro-Plast Berg 3738-00 с заземлением (белая), Замовлення №000102433

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Заказал в понедельник 26.04. Товар прописан в наличии. Обещали доставить на НП по Киеву в среду. Всю неделю морочили голову. В пятницу пообещали субботу, но... другой товар, т.к. пересортица. Согласился. Но понятно, что НЕ РЕКОМЕНДУЮ этот странный магазин.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Добрый день, Владимир. Благодарим за отзыв и конструктивную критику. Проанализировали ситуацию с Вашим заказом, видим, что в процессе его обработки Вам был озвучен срок отправки 29.04.21, по факту отправили заказ 30.04.21. Понимаем важность оперативности выполнения заказов и работаем над этим.
Итого. Получил ттн на отправку. В понедельник заказал - в понедельник и получу (правда через неделю) О - оперативность. Это не про них.
1 травня 2021 р. Відповісти
Aleksey Koshurenko не рекомендує цей магазин
22 квітня 2021 р.

Купив: Силовой автомат DG 61 C16 6kA General Electric

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Отсутствие товара, в течение 13 не могут вернуть деньги.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Добрый день, Алексей. Уточнили информацию по Вашему заказу, видим, что деньги вернулись Вам на карту 26.04.21. Извините за задержку, мы работаем над оперативностью процессов.
Николай рекомендує цей магазин
27 лютого 2021 р.

Купив: электрощиток Каэдра и гермоввод., Замовлення №97141

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Время от заказа до получения прошло 2 суток. Очень оперативно. Спасибо.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Добрый день, Николай. Спасибо, что поделились хорошими впечатлениями от нашей работы.
Den Smith не рекомендує цей магазин
25 лютого 2021 р.

Купив: Подрозетники Schneider, Замовлення №94120

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Заказывал подрозетники Schneider для полых стен (желтые). Прислали зеленые для бетонных стен, они вдвое дешевле. Связался с магазином, договорились о том что зеленые я оплачиваю, но пришлют второй посылкой желтые со скидкой. Второй посылкой опять присылают зеленые. Больше с ними не работаю
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Добрый день, Den Smith. Извините за допущенные в комплектации заказа ошибки. Мы проанализировали ситуацию и приняли меры для исключения подобного в дальнейшем.