Відгуки про axiomplus.com.ua

PriVas не рекомендує цей магазин
18 лютого 2021 р.

Купив: Встраиваемый силовой разъем ETI 004482082 EEH-1632 IP67 (16A 230V 2P+PE), Замовлення №000091119

Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, повернення товару

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Перепрошуємо за ситуацію, що склалася з Вашим замовленням, та затримку при її вирішенні. Наразі кошти зараховані Вам на карту.
Kristina kristina не рекомендує цей магазин
20 січня 2021 р.

Купив: Узо ІЕК, Замовлення №92251

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Не сподобалося: відвантаження товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Шановна Крістіно, прийміть наші вибачення за завдані Вам незручності та подібну комунікацію з боку нашої компанії. Це неприпустимо, хоча певною мірою викликано збоями з боку постачальника. Ми взяли до уваги Ваші зауваження для поліпшення якості обслуговування. Маємо надію на подальшу співпрацю з Вами.
FoxMalder133 рекомендує цей магазин
18 січня 2021 р.

Купив: Промежуточное реле IEK OIR 16А 230В АС, Замовлення №000091724

Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не рекомендую оплачивать товар заранее в axiomplus.com.ua. Я оплатил заказ 04.01.2021. На момент отзыва прошло 14 дней, заказ я не получил, но обещаний отправить в ближайшее время, на складе, у менеджеров предостаточно. Не рекомендую. Update 21.01.2021: Напомню, что сейчас период карантина. Магазин вернул деньги. Моя проблема решена, долго, но все же результат есть.
serik.mazur не рекомендує цей магазин
3 грудня 2020 р.

Купив: 8504409000, Замовлення №00468

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Сергей, извините за возникшую ситуацию с Вашим заказом, это недопустимо. Сотрудники, причастные к некорректной обработке Вашего заказа, понесли материальную ответственность. Надеемся исправить Ваше впечатление в будущем.
Олексій Сапон рекомендує цей магазин
7 листопада 2020 р.

Купив: Выключатель 2-клавишный Meridian, с подсветкой, кремовый, Замовлення №000084336

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Потрібен був вимикач (1 шт). В багатьоїх інтернет-магазинах існує певний ліміт на відправлення, коли сума замовлення на сайті сягає певнюї відмітки. Таким чином я не міг замовити лише цей вимикач і була необхідніть додавати до замовлення товар в якому не було необхідності. В "АКСИОМПЛЮС" такого ліміту не існує і я замовив лиший той товар, який мені потрібен.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Олексій, дякуємо за Ваш відгук, приємно, що Ви оцінили зручність умов замовлення.
Simply1 не рекомендує цей магазин
11 червня 2020 р.

Хотів купити: IEK LED LLA-A60-8-230-40-E27 Alfa A60 8W 4000К Е27 720Lm

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Нужно было срочно купить 16 ламп ЛЭД. Но из-за плохих отзывов решил сделать заказ лично по телефону. Набрал номер водафона - занято. Набрал номер телефона 044 - трубку сняли и тишина. Подождал немного и занес этот магазин в свой черный список.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Simply, а могли бы вы уточнить номер телефона с которого обращались. Если у Вас не получилось дозвониться на входящую линию (такое иногда всё же случается когда все операторы заняты) у Вас всегда есть возможность просто оформить обратный звонок и менеджер по завершению текущего разговора Вам бы сразу перезвонил.
Георгий Валентинович не рекомендує цей магазин
29 травня 2020 р.

Хотів купити: Колодка Lezard с/з 3 входа с кнопкой, Замовлення №000070030

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Заказ был сделан ночью. Пришло СМС, что мне перезвонит менеджер после 8:00 утра. Уже 10:00, но никто перезвонить не удосужился. Заказал обратный звонок - никто не позвонил. Не рекомендую НАСТОЯТЕЛЬНО!!! Хорошо, что решил оплачивать после разговора с менеджером.
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Ваш оформленный в 00:46 заказ был обработан утром и, при первой же возможности, в 10:37 с Вами уже разговаривал наш менеджер. Ночных заявок больше, чем может казаться, и одновременно всем, кто сделал ночью заказ - перезвонить сразу в 8:00 невозможно. Спасибо Вам, Георгий, что обратили внимание руководства на Ваш заказ, но эффективней в таком случае просто нажать кнопку [ПОЖАЛОВАТЬСЯ] на нашем сайте. Мы всегда работаем над тем, что бы обрабатывать Ваши заказы быстрей.
Отговорка не принимается. На кнопку обратного звонка реакции от вас не последовало!
29 травня 2020 р. Відповісти
Остаётся только надежда, что наступит то время, когда все заказы будут сразу выполненными, а покупатели менее критичными и счастливыми.
29 травня 2020 р. Відповісти
Гість не рекомендує цей магазин
20 травня 2020 р.

Купив: Mikrotik hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC), Замовлення №68052

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Виталий, примите извинения от руководства за такой сервис от нашей команды. Ваш случай изучен детально. Ответственным сотрудникам грозит большой штраф и другие изменения в отношении к работе. Мы благодарны Вам за детальное описание ситуации. Еще раз спасибо за Ваше терпение.
Гість
Заказал 14.05.2020, товара не оказалось в наличии, сказали привезем в понедельник 18.05.2020 говорю хорошо, я готов оплатить вам товар когда он у вас будет на руках сбросите фотографии я сразу оплачиваю. В понедельник было много работы подзабыл за заказ в 19:20 звоню говорю где заказ? Менеджер отвечает мы вам отправили, а потом пауза, и говорит нет от вас нет денег, я говорю, но я не видел фотографии, у тут менеджер начинает рассказывать,что роутер привезли в 17:40. Говорю если завтра утром сбросите фотографии я сразу оплачу. в 10:27 по вайберу пришли фотографии, я сразу же запросил реквизиты (номер карты виза или мастер карт) для оплаты и оплатил в 10:58. На следующий день решил уточнить как отправили, спрашиваю у менеджера номер ТТН он мне \"Номера нет мы сообщим через час\", и через 5 минут приходит номер ТТН я завожу его на сайте новой почты и вообщем выясняется они еще не отправили т.к. деньги зашли опять под конец рабочего дня 17:47. Скриншот банковской выписки не показывают показывают свои внутренние. Я отменяю заказ сбросил номер карты для возврата и и они требуют название банка, и говорят что деньги будут отправлять неделю. Настоятельно не рекомендую этот магазин к \"сотрудничеству\" это они так называют работу. Сейчас не могу получить назад 2009 грн. Телефоны не отвечают.
20 травня 2020 р. Відповісти
Гість
Скриншоты выписки и переписки предоставлю все есть.
20 травня 2020 р. Відповісти
Юрий Малета рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 травня 2020 р.

Купив: Таймер ADC-0420-40, Замовлення №64475

Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Юрий, нам приятно осознавать, что приложенные усилия приводят к положительным результатам. Спасибо и Вам за обратную связь и последующее дополнение к отзыву. Будем рады следующим Вашим заказам.
Ksenia Slipchenko не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 квітня 2020 р.

Купив: Вимикач двоклавішний, Замовлення №000062773

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину

Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Продали неробочий вимикач, у відповідь на скаргу запропонували заміну за рахунок магазину, відравили за мій рахунок накладеним платежем, сказали що помилка, пообіцяли повернути кошти. Я забрала вимикач, відправила чек менеджеру і досі чекаю на повернення обіцянної суми (пройшло більше тижня).
Відповідь представника «axiomplus.com.ua»
Ксенія, ми намагаємося прискорити процеси. Вибачте за завдані незручності. Наскільки зараз нам зрозуміло, питання повністю вирішене. Сподіваємося Ви залишитеся нашим клієнтом і Ми Вас надалі не розчаруємо.
Гроші повернули, проблему вирішено.
26 травня 2020 р. Відповісти