Купив: Комп'ютерне крісло для геймера LUMI CH06-36, Замовлення №69 nice 69
Купив: Стіл для ноутбука регульований Lumi LPD01-14 (з килимком для миші) Виробник: Lumi, Замовлення №00109083
Купив: розумний світильник BenQ Clip ScreenBar Halo Metallic, Замовлення №00109015
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару