Купив: Nasamato Black Afgano, Замовлення №813963464
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: NIP+FAB Glycolic Fix Cleanser , Замовлення №813678006
Хотів купити: гель для душу Adidas Гель для душу Pro line Energy Kick 250 мл (3616303444372)
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Парфюмерія, Замовлення №CV331200813CZ
Купив: Versace Dylan Purple Pour Femme, Замовлення №812952177
Купив: Daquared2 wood , Замовлення №812960793
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: змінні леза Philips Змінне плаваюче лезо OneBlade 360 QP430/50 3 шт (8710103997177), Замовлення №№ 812731502
Купив: Filorga GIFTSET REGENERATION подарунковий набір (для відновлення шкіри), Замовлення № 812733582
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: BULGARI Aqva Pour Homme, Trussardi Donna 2016 Туалетная вода для женщин 100 мл Тестер, Замовлення №812569125
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Beaty набір Discovery box & стоматологічний набір Discovery box, Замовлення №812610497
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек