Відгуки про HOME CLUB

Vlad Davydenko рекомендує цей магазин
3 січня 2025 р.

Купив: Настінне дзеркало / Дзеркало підлоги IKEA HOVET чорне 78х196 (705.159.15), Замовлення №12290933

mekal рекомендує цей магазин
1 січня 2025 р.

Купив: ІКЕА Комод на колесах ALEX АЛЕКС, 594.222.20 , Замовлення №12184867

Анатолій Димитров рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: ІКЕА 2-місний диван ANGERSBY, 104.691.86, Замовлення №12114276

Ірина Юріївна рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: IKEA підставка для квіткового горщика chilistran , IKEA Підставка для рослин Olivblad , Замовлення №12093170

Замовили дві підставки для квітів, які були в наявності у Львові, тож нам їх відправили дуже швидко. Замовлення оформили в неділю ввечері, менеджер в понеділок зранку зателефонував, усе підтвердив, ні за ким не потрібно було бігати. Все досить оперативно і злагоджено. Замовили в них ще книжковий стелаж, сподіваюсь, усе пройде так само добре.
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо за відгук, Ірина! намагатимемось підтримувати хороше враження про нас :)
ніби хтось наврочив( після хорошого відгуку отримали один книжковий стелаж хороший, другий пошкоджений, дякую, що більш-менш швидко вислали заміну. Клумбу на колесах чекали два тижні, щоб потім почути, що вона не приїхала і її взагалі ніде немає (хоча замовлення підтвердили). Ось якось так, враження трохи зіпсувались, на жаль.
Вчора Відповісти
OIeg Bielotielov рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
5 грудня 2024 р.

Купив: ИКЕА Плюш BL?VINGAD, Замовлення №12073381

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Сплатив товар картою, але отримав поштового листа з інструкцією як сплатити ще раз. Написав в сапорт - сказали що все ок і товар отримаю впродовж 3-5 рабочих днів, хоча на сайті на товарі висить плашка "відправимо сьогодні" Через 2.5тижні товар все ж отримав. Товар гарний, нарікань нема
дякуємо за відгук, OIeg!
Helen_Yu не рекомендує цей магазин
2 грудня 2024 р.

Хотів купити: Дитяча кухня Silltru

Оформила пізно вечері замовлення на сайті за акційною ціною з частковою оплатою, на сайті вказана інформація, що товар бронюється під клієнта на 24 години, за які я маю внести оплату. Зранку хотіла сплатити, але моє замовлення вночі скасували. Як виявилося через те, що акція скінчилась і я одразу його не сплатила, але на сайті не вказано, що я маю одразу сплатити, вказано, що протягом 24 годин маю внести оплату.
Відповідь представника «HOME CLUB»
доброго дня, Helen_Yu! так, коли акція в ІКЕА в Польщі закінчується, ціни у нас на сайті автоматично змінюються і замовлення з такими товарами автоматично скасовуються. таке буває не надто часто, але інколи трапляється, на жаль. проте, ми переважно даємо клієнтам можливість оплати замовлень за акційними цінами в таких випадках. така можливість була надана вам також. сподіваємось, що ви задоволені покупкою.
Такої можливості мені не надали, сказали, що я можу купити за звичайною ціною, тому не треба виправдовуватись, ви порушили свої ж умови і перекладаєте провину на покупця. Покупку я зробила в іншому магазині, який не змінює умов кожні дві години.
Представник магазину «HOME CLUB» відповів на коментар Helen_Yu
уточніть, будь ласка, номер вашого замовлення (в цей день було замовлення на цей товар і наступного дня клієнтка його оплатила і отримала)
Helen_Yu відповів на коментар Гапа Наталія Петрівна
Номер замовлення: 12133148 Дата замовлення: неділя, 1 грудня 2024 р.
Ігор рекомендує цей магазин
24 листопада 2024 р.

Купив: Сукупність різних товарів для дому., Замовлення №12080907

Магазин - чудовий! Товари з IKEA беру тільки там. Доставка - супер швидка. Упаковано дуже старанно. Повністю задоволений. Рекомендую
Відповідь представника «HOME CLUB»
дуже дякуємо за відгук, Ігор! ми особливо любимо та цінуємо наших постійних клієнтів :) чекаємо вас ще :)
error1009 рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Френч-прес IKEA 602.413.89, Замовлення №12036848

замовив на сайті, сплатив передоплату, отримав все вчасно. позитивний досвід
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо за відгук! радо виконаємо наступні ваші замовлення :)
andrew bezuhlyi рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Декоративна настільна лампа IKEA TOKABO білий (403.579.98), Замовлення №12046081

Все швидко, чітко і приємною консультацією зі співробітником. Рекомендую
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо за відгук, Андрій! звертайтесь ще :)
Kateryna Gaponyuk не рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Мигдальний торт з моральним кремом , Замовлення №11956095

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «HOME CLUB»
доброго дня, Катерина! ми всі 12 років нашої роботи докладаємо максимум зусиль до того, щоб наші клієнти були задоволені, дуже шкода, що вам виглядає не так. щодо товару - так буває, що польська ІКЕА не відвантажує нам якийсь замовлений та навіть оплачений товар, на жаль, ми не маємо на це впливу і ніколи не даємо гарантії, що товар приїде. сподіваємось, що зможемо змінити ваше враження про нас