Відгуки про HOME CLUB

Гість не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 грудня 2025 р.

Купив: Vinterfint 206.045.46, Замовлення №13642525

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару

Скляні іграшки прийшли напіввідкриті і не запаковані як слід, не було ні плівки, ні пупирки, нічого. Просто поклали в коробку. Іграшки розбились, а магазин каже що вина моя і не повертає кошти.
Anna Ieromina рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Тумба IKEA HATTASEN (405.692.31), Ліхтар для свічки IKEA VARSYREN ліхтар (505.874.42), Світлодіодна лампа LED IKEA MOLNART LED E27 150 Lm, відкрита трубка/сіре прозоре скло, 120 мм (106.133.44), Замовлення №13623655

Все добре, замовлення отримала! Переживала за скляну лампу, але її дуже добре упакували і вона прийшла неушкоджена, дякую
Alex рекомендує цей магазин
19 серпня 2025 р.

Купив: Сковорода звичайна IKEA 365+ (505.827.36), Замовлення №13260906

Покупал в этом магазине сковороду IKEA 365+.Отличный сервис, я всем доволен.
Павло рекомендує цей магазин
28 червня 2025 р.

Купив: Письмовий стіл IKEA LAGKAPTEN/ALEX 200х60 білий (594.176.19), Замовлення №13025372

Замовляв стіл, відправили в обіцяний термін, ціна доставки зійшлась з озвученою.
Vika White не рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Хотів купити: Комп'ютерний стіл IKEA MICKE 100x100h142 (502.507.13)

Відповідь представника «HOME CLUB»
доброго дня! на жаль, ми ніяк не можемо вплинути на політику та правила транспортних служб, не ми їх вигадали. і дуже дивно "не рекомендувати" магазин через правила транспортних служб.
oleh_momot рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: ІКЕА Мольберт M?LA МОЛА, ІКЕА Набір щіток M?LA МОЛА, ІКЕА Рулон креслярського паперу M?LA МОЛА, Замовлення №12691266

Дякую за чудовий сервіс та зручний сайт, все було відвантажено вчасно, як і було зазначено, вже не вперше замовляю в цьому магазині різні речі, мені все подобається, так тримати!
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо вам, Олег! звертайтесь ще :)
Lef рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: ІКЕА Тканий килим G?NGV?G, ІКЕА Приліжкова тумбочка HATT?SEN, ІКЕА Стелаж з контейнерами TROFAST ТР, Замовлення №12653938, 12681584

Вже зробив 2 замовлення в магазині. Основне- взяв Ікеєвський килим, невелику тумбочку і стелаж а також всяких дрібних товарів типу сумок і контейнерів для зберігання одягу (P?RKLA). Контейнери, до речі, прям дуже зручні. Проблем не було вагалі ніяких, можу рекомендувати цей магазин.
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо! радо виконаємо наступні ваші замовлення :)
error1009 рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Купив: Залізниця IKEA LILLABO (003.200.54), Додатковий набір рейок IKEA LILLABO Поворотный круг (103.438.56), Додатковий набір рейок IKEA LILLABO (303.637.25), Замовлення №12645848

Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо! звертайтесь ще :)
Alina Zalozna рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: ІКЕА Стілець для годування ANTILOP АНТИЛОП, Замовлення №12562055

Приємні ціни, вже не вперше купую у них.
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо, Аліна! відгуки постійних клієнтів особливо гріють душу :)
AzaRich рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Ароматична свічка IKEA FRUKTSKOG аромасвічка у склі, ветивер і герань, 40год, 8x8h8.5см (905.558.30), Замовлення №12364689

Багато товару, гарно упаковали та вiдправили!
Відповідь представника «HOME CLUB»
дякуємо! звертайтесь ще :)