Купив: Духовка електрична Bosch HBN539S5

Купив: Холодильник з морозильною камерою Siemens KG49NAI22
Не сподобалося: сервісна підтримка

Хотів купити: lcd телевизор Sony KD-49XD7005, Замовлення №8430
Сподобалося: замовлення через корзину
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Электробритва Braun 190 Series 1 (190S-1), Замовлення №8345

Купив: варочная панель бош, Замовлення №8245
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Tefal утюг, Замовлення №8260
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Посудомийна машина Bosch SMV53L50EU
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool WWDC 8614
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Saeco Poemia Manual Espresso (HD8423/19)
Сподобалося: замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Кофемашина Saeco Lirika black