Купив: Оверлок iSEW G1500 Pro, Замовлення №SP52275
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Швейна машинка комп'ютеризована Jaguar IQ 80
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: сервісна підтримка
Купив: Швейна машинка електромеханічна Singer Heavy Duty 4423
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Швейна машинка комп'ютеризована Janome Quality Fashion 7900, Замовлення №008323
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Brother F480
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, відвантаження товару
Купив: Швейная машина Janome Juno 513
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Швейна машинка електромеханічна Janome Juno 513
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Купив: Швейна машинка комп'ютеризована bernette London 7, Замовлення №17630
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Хотів купити: Швейная машина Minerva A320
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Швейна машинка електромеханічна Janome TOP 22S
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару