Відгуки про bt-hit.com.ua

Оксана Бондаренко рекомендує цей магазин
25 грудня 2024 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Baseus Star Lord Display 22.5W 30000 mAh Black (PPXJ060101/PPXJ080101), Замовлення №320543433

Це місце справді варте уваги: доступні ціни, приємні працівники та завжди свіже оновлення асортимент
Кирилл Омов рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Long Volumise Strawberry bronze/Blush pink EU (581840-01), Замовлення №320700485

Дякую цим хлопцям, що допомогли швидко оформили замовлення. Замовляв Dyson для дівчини, замовлення приїхало вчасно, залишились тільки позитивні емоції від покупки!
Олена Карбівська рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: NanoCell телевізор LG 75NANO75, Замовлення №320543399

Найкращий магазин техніки. Місце, де тебе якісно проконсультують, допоможуть обрати техніку та аксесуари, і піднімуть настрій на всі 100%
Sergey Vasilievich не рекомендує цей магазин
17 грудня 2024 р.

Хотів купити: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum X20+

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

У магазина в принципі не існує фізичної адреси в Києві, сам магазин в Ковелі, навіщо тоді взагалі вказувати що 1) доставка з Києва і що 2) самовивіз з Києва
Lyudmila Aleksovich рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Camry CR 7929, Замовлення №320543381

Хороший сайт.Швидко можна знайти,що потрібно!
Anton Podgornov рекомендує цей магазин
13 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Tig Fox T500, Замовлення №320543375

Отримав максимум інформації про продукт і залишився задоволеним результатом. Дякую за відмінний сервіс!
Бегун Илья рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh, Замовлення №342324211

Дякую за оперативність! В період відключень світла зарядна станція допомогає та гарно виконує свою функцію. Також можу виділити консультанта який швидко допоміг з вибором! Сервіс впорався на усі 100!
Матвейчук Олег Олегович рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Siemens EQ.6 plus s700 TE657313RW, Замовлення №322873501

Купували тут кавомашину! Все працює задовільно! Дякую за якісний сервіс!
Vladlen Onikiyenko рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dyson V8 Advanced (492636-01), Замовлення №№ 316628292

Сахно В.П. рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Геймпад Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (4060172), фото 3Геймпад Thrustmas, Замовлення №310673829

Сподобався цей сервіс. Ціна відповідає що на сайті, швидке оформлення замовлення. Ввічливий персонал. Щоб усі магазини так працювали як цей!