Хотів купити: Flaminia Pass PS40LD, Замовлення №29361
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Хотів купити: VILLEROY & BOCH SUBWAY 2.0 54000001, Замовлення №28959
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Хотів купити: Ванна Koller Pool Olimpia 180x80
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Ванна смесители инсталяция ит. д
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: смеситель кухонный imprese boa 55900
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент
Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Газовая варочная поверхность Teka Easy GBC 64000 KBN WH
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Настенный и потолочный вентилятор VENTS 100 М турбо
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Осевой вентилятор Vents 1
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Купив: Ванна из искусственного камня Rock Design Симметрия
Хотів купити: Bianchi FLS470150AA9CRM и Bianchi DOCMOG1779CRM, Замовлення №26310
Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, асортимент