Відгуки про Santechshara.ua

Alex Z не рекомендує цей магазин
17 червня 2020 р.

Хотів купити: Flaminia Pass PS40LD, Замовлення №29361

Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не рекомендую, зробив замовлення, на пошту пришло повідомлення що замовлення принято. Замовлення не відправили, не передзвонили, двічі дзвонив нагадував за себе, в результаті через 4 дні на пошту написали, що немає в наявності. На сайті ціну підняли і там наявність є.
gavronsky не рекомендує цей магазин
12 червня 2020 р.

Хотів купити: VILLEROY & BOCH SUBWAY 2.0 54000001, Замовлення №28959

Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

3.06.2020 зробив замовлення в магазині, отримав підтвердження електронною поштою що замовлення прийняте. Пройшло 9 днів - дзвінка від менеджера не було, відправок на моє ім'я не поступало.
Vladimir не рекомендує цей магазин
9 червня 2020 р.

Хотів купити: Ванна Koller Pool Olimpia 180x80

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

нет в наличии и не известно, когда будет. Но цену на сайте меняют...
Sergo Haram рекомендує цей магазин
29 травня 2020 р.

Купив: Ванна смесители инсталяция ит. д

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Спасибо большое! Всё супер цена соответствует Доставка вовремя. Отдельно спасибо продавцу консультанту Камиле. Подсказала лучшие варианты. Товар перед отправкой проверили. Вообщем наконец у нас есть сервис на хорошем уровне.
Red_Black_fox не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 травня 2020 р.

Купив: смеситель кухонный imprese boa 55900

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Santechshara.ua»
Шановний клієнт Марія! Приносимо вибачення за завдані незручності! Ваш відгук важливий для нас, ми від імені нашої компанії приносимо вибачення за незручності. Ми вживемо заходів і розберемося в ситуації, що сталася! Прослухавши розмову в бінотелі, менеджер Вас попередив, що даної моделі немає в наявності, а оновлений дизайн, що у змішувачі змінився дизайн ручки, на що ви дали свою згоду на оформлення данної моделі! Ми готові піти Вам зустріч і можете зробити повернення протягом 14 календарних днів за умови якщо товар не був використаний! Повернення товару ми можете здійснити у нас на офісі Проспект Визволителів, 9
За законом україни про права споживачів, двотижневий термін рахується з момента отримання товару, а не коли вони собі його там виписали. Поспішить ще повернути.
Представник магазину «Santechshara.ua» відповів на коментар roman4e
Шановний roman4e, Компанія Сантехшара не відмовляється оформити повернення даного товару! Клієнт може звернутися до нас за адресою!
Red_Black_fox відповів на коментар Пахно Андрій
Спасибо за ответ. С удовольствием сделаю возврат. Уточните график работы и к кому обратиться на месте? Работаете ли в субботу?
Показати всі коментарі
Vitalii Klentsei рекомендує цей магазин
20 травня 2020 р.

Купив: Газовая варочная поверхность Teka Easy GBC 64000 KBN WH

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Покупал в этом магазине всю сантехнику и кухонную технику. Качество товара и обслуживание мне понравилось.
Сергей Колесников не рекомендує цей магазин
18 травня 2020 р.

Купив: Настенный и потолочный вентилятор VENTS 100 М турбо

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Антон Бичан не рекомендує цей магазин
9 травня 2020 р.

Хотів купити: Осевой вентилятор Vents 1

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Відповідь представника «Santechshara.ua»
Доброго дня! Ваш відгук був принятий до уваги! Проведено роботу з менеджерами по клієнтоорієнтованості. Менеджера який займався вашим замовлення - звільнено! З повагою, команда Santechshara!
ULTIMATUM не рекомендує цей магазин
7 травня 2020 р.

Купив: Ванна из искусственного камня Rock Design Симметрия

VB1974 не рекомендує цей магазин
4 травня 2020 р.

Хотів купити: Bianchi FLS470150AA9CRM и Bianchi DOCMOG1779CRM, Замовлення №26310

Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, асортимент

Интернет магазин систематически предлагает лучшие цены на hotline.ua, но после размещения заказа покупателем перезванивает оператор и сообщает, что к сожалению вашего товара у поставщика уже нет на складе. (иногда оператор даже и не перезванивает). С подобной ситуацией сталкивался каждый раз, при заказе в SantehShare.