Купив: 115.883.KH.1 Sigma 30
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення
Хотів купити: Смеситель для раковины HANSGROHE Focus 31518000, Замовлення №27222
Сподобалося: наявність, асортимент
Хотів купити: Набор смесителей grohe
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент
Купив: Інсталяція+Клавіша змиву GROHE Rapid SL 38721001
Купив: Змішувач для раковини GROHE Euroeco 32734000
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Витяжний вентилятор Blauberg Auto 100

Хотів купити: Вся лицейка Atlantis
Сподобалося: оформлення замовлення

Купив: Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27298000, Душова система Hansgrohe Crometta Е 240 27271000
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Витяжний вентилятор Soler&Palau Silent-100 CRZ Design
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Зеркальный шкаф МОЙДОДЫР ЗШ-55
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент