Купив: Змішувач hansgrohe Vernis Blend для ванни одноважільний, хром 71440000, та душовий шланг Hansgrohe C, Замовлення №2944
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Інсталяція Geberit Duofix 458.178.46.1 4 в 1 + Унітаз підвісний Volle Amadeus M Rimless з сидінням S, Замовлення №2818
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Хотів купити: Кухонна мийка Teka CLASSIC
Сподобалося: відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Купив: Смеситель скрытого монтажа Grohe Bauedge, Замовлення №2514
Хотів купити: Тумба с раковиной 60 см Devit Up
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Хотів купити: Душова система Lidz (BLA) 10 30 1005A
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Купив: Душова панель ASIGNATURA UNique чорний мат 85597802
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: Раковина для ванной встраиваемая Villeroy&Boch O.Novo 41615601, Замовлення №63238
Сподобалося: оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Смеситель для кухни Q-TAP Spring CRW 007F-1, хром/белый QTSPRCRW007F1

Купив: Мийка кухонна Teka