Купив: Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Bullet UVC-G4-BULLET
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP lite classic (RB941-2nD)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC), Замовлення №3687
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac lite tower (RB952Ui-5ac2nD-TC), Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP mini (RB931-2nD), Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)
Купив: Точка доступу Ubiquiti NanoStation 5AC Loco (NS-5ACL), Замовлення №1
Купив: Маршрутизатор (роутер) Mikrotik hEX (RB750Gr3)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac (RB962UiGS-5HacT2HnT), Замовлення №2118
Купив: MikroTik hAP ac 2, Замовлення №1864
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару