Відгуки про Mr.Fix

Яна Остапчук рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/256GB Peony, Замовлення №0000012688

Рекомендую этот магазин. Спасибо!
N.B. рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Obsidian, Замовлення №140924

При замовленні написав в коментарі, що потрібна саме глобальна європейська версія. Отримав те, що хотів! Чудовий смартфон за співвідношенням ціни та якості, куплений у дійсно гарного та надійного продавця!
Владислав Дорошенко рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 1TB Black Titanium (MYNR3), Замовлення №139632

Купівлею задоволений на всі 100%. Товар справді чудовий, ціна приємна. Магазину окрема подяка за сервіс!
Immix рекомендує цей магазин
1 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Space Black (Z1FT000D8, Z1FW00076), Замовлення №140889

Стрьомно платити наперед за такий товар, але все добре. Магазин працює, прийшло те що і замовляв.
Denys Skotarenko рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Plus 128GB Pink (MXVW3), Замовлення №139644

Дуже приємно, коли тебе сприймають не як чергового покупця, а як цінного клієнта. Відчувається повага, уважність до деталей і бажання допомогти. Якість продукту теж на висоті, нічого не розчарувало. Обов’язково замовлятиму ще.
Victoria Lauto рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 US-Version, Замовлення №139702

Сервіс на найвищому рівні! Великий вибір нових моделей, консультації змістовні та зрозуміл
Adam Wiliam рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S10 FE+ 12/256GB Silver (SM-X620NZSP), Замовлення №139802

Один із найкращих магазинів техніки! Все актуальне, нове, а консультанти справді знають свою справу.
Леонід рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Silver (MFYQ4), Замовлення №139837

Все сподобалось: і асортимент, і ціни, і персонал. Багато знижок, замовлення оформив легко, доставили додому без затримок. Рекомендую до відвідування.
Андрей рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №139868

Онлайн оформлення максимально просте, швидкість доставки приємно здивувала, усе упаковано на совість, видача без черг.
Оксана Кравець рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №139880

Раджу цей магазин гарні ціни, зручний сайт і справжня підримка, яка дбає про клієнтів.