Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/256GB Peony, Замовлення №0000012688
Купив: Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Obsidian, Замовлення №140924
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 1TB Black Titanium (MYNR3), Замовлення №139632
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Space Black (Z1FT000D8, Z1FW00076), Замовлення №140889
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Plus 128GB Pink (MXVW3), Замовлення №139644
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 US-Version, Замовлення №139702
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S10 FE+ 12/256GB Silver (SM-X620NZSP), Замовлення №139802
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Silver (MFYQ4), Замовлення №139837
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №139868
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №139880