Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про iPeople

Тимур Косенко рекомендує цей магазин
30 жовтня 2023 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Замовлення №1165645

Шикарний сервіс, телефон отримав дуже швидко. Персонал знає свою справу і не дарма отримує зарплатню. Рекомендую до покупки саме в цьому магазині
mimka не рекомендує цей магазин
17 жовтня 2023 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Red (SM-S918BZRH)

по факту товару в магазині нема.
Відповідь представника «iPeople»
Доброго дня! Підкажіть будь ласка номер Вашого замовлення або номер телефону з якого телефонували, щоб могли розібратися в даній ситуації Дякую.
Добрий вечір. моє замовлення №77236. сьогодні цей телефон у вас на сайті так же є для замовлення. але вчора я отримала відповідь: Доброго дня! з Вами на зв'язку менеджер Ельвіра:) на жаль постачальник не підтвердив таку модель в наявності, саме мали Вам повідомити, поки такої моделі нема
18 жовтня 2023 р. Відповісти
Представник магазину «iPeople» відповів на коментар mimka
Доброго дня! Перевірили данну інформацію, дійсно цієї моделі на данний момент немає на складі. Вибачаємось за незручності, ми зберегли Ваші контакти, як тільки з'явиться данна модель, ми відразу повідомимо Вам
19 жовтня 2023 р. Відповісти
alt402 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2023 р.

Купив: Неттоп Apple Mac mini 2023 (MMFJ3), Замовлення №99457

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Yurakontr228 рекомендує цей магазин
24 вересня 2023 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 45mm Green Aluminum Case With Green Sport Band (MKN73), Замовлення №98543

Купував годинник в кредит,менеджери зв?язались відразу після оформлення замовлення,на наступний день товар отримав,кредит як і у всіх магазинів з %,але оцінивши ринок пропозицій саме у цьому магазині виявились вигідні умови,тому рекомендую цей магазин для покупок,купую не вперше,та буду звертатись ще,дякую за оперативність
Olena Kondur рекомендує цей магазин
23 вересня 2023 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Prussian Blue/Rich Copper (395899-01), Замовлення №98135

Довго думала на рахунок стайлера, замахувала своїми дзвінками менеджерів довго, але все ж таки, мені надали дуже гарну консультацію і підібрати найкращий для мене варіант. Вже тиждень ним користуюсь і дуже задоволена! Дякую менеджерам за терпіння і швидку доставку!
Genjok2005 не рекомендує цей магазин
15 вересня 2023 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Phantom Black (SM-S918BZKD)

Звернувся в техпідтримку за пояснення щодо гарантії, бо на сайті вказано гарантія 12 міс від виробника , що вводить в оману потенційного покупця! Насправді гарантія від магазину , бо відправити по гарантії в іншу країну не реально , про запевнив працівник магазину iPeple. І відповідно працівник запропонував КУПИТИ гарантію за 3200грн.
Frank Bilchik не рекомендує цей магазин
24 серпня 2023 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 7 8/128GB Obsidian, Замовлення №73445

Ivan B рекомендує цей магазин
23 серпня 2023 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 (CP.MA.00000447.02), Замовлення №212152, б/н

Другий раз купуємо тут. Ціна, по факту, виявилась меньшою (!) за ціну на сайті, що дуже приємно. Обидва рази менеджери повідомляли завчасно якщо є якісь зміни, швидко і любязно відповідали на всі питання. Мавік розпакували при мені, показали що повністю новий, дали гарантію. *Фото суто в якості доказів. Жодних зауважень, компанії бажаю процвітання.
WinMD не рекомендує цей магазин
22 серпня 2023 р.

Хотів купити: Apple iPad Air Wi-Fi+LTE 256GB Purple (MMED3) 2022

сьогодні ще виявилась новина - вимагають передплату незважаючи на те що ціни та наявність не відповідають. Я так розумію керівництво не зацікавлене у продажу? Чи як це сприймати? Чи не було перевірок служби захисту споживачів?
23 серпня 2023 р. Відповісти
Mikola Bond рекомендує цей магазин
22 серпня 2023 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI Poweroak AC30 300W 300 Wh, Замовлення №Незнаю.

Купував зарядну станцію все окей). Дешевше чим в інших магазинах та плюс гарантія дається на великий термін.