Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium (MU773), Замовлення №115407

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC200PL

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC200PL

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 2 Extra Battery (ZMR330EB, EFD330-EB), Замовлення №83729

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 41mm Midnight Aluminum Case w. Midnight Sport Band (MNP53), Замовлення №114351

Купив: Adayo SP2500, Замовлення №060824

Купив: Bluetti EB70 | 1000W 716Wh, Замовлення №114494

Купив: Bluetti EB70 | 1000W 716Wh, Замовлення №113170

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray 2020 (MWTJ232, Z0X800016), Замовлення №113745

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro (ZMR620-B-EU), Замовлення №83231
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек