Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про iPeople

Vlada20276 рекомендує цей магазин
8 червня 2024 р.

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 (448884-01), Замовлення №110550

мій візит до цього магазину залишив надзвичайно позитивне враження, і я з радістю рекомендую його всім, хто шукає якісну техніку та відмінний сервіс."
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені роботою нашого магазину та обираєте нас знову і знову. Ваша довіра для нас дуже важлива, і ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування. З повагою, команда iPeople
Юліяя рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: Миша Apple Magic Mouse 2 White (MLA02), Замовлення №110548

дякую, за чудове обслуговування та допомогу з вибору техніки!
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо Вам за відгук ! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені нашим сервісом Ми завжди працюємо над тим, щоб забезпечити найвищу якість обслуговування для наших клієнтів. З повагою, команда iPeople
Алексей Пишенин рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: Apple MacBook Pro 14, Замовлення №110035

Сподобалась служба підтримки в ТГ, відповідали дуже швидко, товар був доставлений дуже швидко, всі додаткові послуги виконані як домовлялись.
Олександра П рекомендує цей магазин
6 червня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight S. Band - M/L (MR9A3), Замовлення №110514

Задоволена роботою ipeople, вже 5 років купуємо гаджети саме тут
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені роботою нашої команди. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу наступну покупку та будемо раді знову вас бачити в нашому магазині. З повагою, команда iPeople
Андрій Звязок рекомендує цей магазин

Купив: iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium, Замовлення №101088

Дуже привітний менеджер, обслуговування на вищому рівні
Олександр Тітаренко рекомендує цей магазин

Купив: Apple MacBook Air 13,6, Замовлення №110355

Менеджер швидко звязався, також дякую менеджеру Софії, допомогла організувати доставку товару, тож зміг його забрати швидко з магазину (десь за півтори години), ціна товару відповідала заявленій, ніяких проблем.
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. Ми раді, що менеджер Софія змогла допомогти вам з організацією доставки та що ви швидко отримали свій товар. З повагою, команда iPeople
Volodymyr Kovalchuk рекомендує цей магазин

Купив: Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue, Замовлення №110348

Все сподобалось, швидко відписали, швидко доставили.
Віталій Ко рекомендує цей магазин

Купив: Sunrex POE2, Замовлення №110594

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Зв'язався з менеджером. Швидко прийняли і оформили замовлення. Товар я забрав уже через півгодини. Єдиним недоліком можна назвати невідповідність ціни (у гіршу сторону) у порівнянні з зазначеною на сайті, що можна частково пояснити коливанням курсу валют
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені швидкістю оформлення та отримання замовлення. Ми перепрошуємо за незручності, пов'язані з невідповідністю ціни. Ми завжди прагнемо забезпечити актуальність ціни на нашому сайті, але, на жаль, зміни курсу валюти можуть вплинути на кінцеву вартість товару. Ми працюємо над тим, щоб мінімізувати такі випадки в майбутньому! З повагою, команда iPeople
TheScaletto рекомендує цей магазин
15 квітня 2024 р.

Купив: iPhone 15 128GB Blue, Замовлення №108489

Купував даний телефон в Білій Церкві. Мене консультував приємний хлопець Денис, вправно розповів про всі плюси даної моделі а також порекомендував доволі хороші послуги від їхнього магазину ( скільки прикольних бонусів я ще не бачив ніде ), допоміг обрати аксесуари, а також проконсультував на майбутні покупки у їхньому магазині. Товаром я задоволений як і цим магазином усі рекомендую 10/10
uliana sych рекомендує цей магазин
15 квітня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray (S928B/DS), Замовлення №108300

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Купляли в багатьох інтернет-магазинах Хмельницька, в цьому магазині радують, грамотні та ввічливі консультанти і досить швидка доставка Всі рази як замовляли, замовлення приходило на наступний день