Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 (448884-01), Замовлення №110550

Купив: Миша Apple Magic Mouse 2 White (MLA02), Замовлення №110548

Купив: Apple MacBook Pro 14, Замовлення №110035

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight S. Band - M/L (MR9A3), Замовлення №110514

Купив: iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium, Замовлення №101088

Купив: Apple MacBook Air 13,6, Замовлення №110355

Купив: Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue, Замовлення №110348

Купив: Sunrex POE2, Замовлення №110594
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: iPhone 15 128GB Blue, Замовлення №108489
Купив: Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray (S928B/DS), Замовлення №108300
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати