Відгуки про SMUZI MARKET

Миша Лысенко рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Xiaomi Redmi 14C 8/256GB Dreamy Purple, Замовлення №410371261

Не пошкодував що звернувся до цього магазину, підібрав собі потрібну модель телефону за ціною, після замовлення мені перезовніли. Враження тільки добрі, доставили наступного дня, пошкоджень не було. Претензій до магазину немає.
Olya Mayor рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 15C 4G 8/256GB Black, Замовлення №403167843

Відправили швидко, без ушкоджень. Смартфон Xiaomi все як в описі, оригінал, по ціні не дорого. Всім задоволена, магазин раджу.
Коля Ворожко рекомендує цей магазин
28 квітня 2026 р.

Купив: Google Pixel 8 8/256GB Hazel, Замовлення №401620588

Замовив цю модель за гарною ціною, телефон отримав повний комплект, пошкоджень не було, купівля пройшла на відмінно. До магазину претензій немає. Рекомендую.
Таня Яловая рекомендує цей магазин
17 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 7 8/128GB Lemongrass, Замовлення №399137769

Замовлення обробили мобільно, смартфон одержала наступного дня, товар приїхав без пошкоджень. Магазин впорався на відмінно, тільки гарні враження, рекомендую
Валик Яремо рекомендує цей магазин
7 квітня 2026 р.

Купив: Xiaomi Redmi 13C 8/256GB Midnight Black, Замовлення №397698281

Я задоволений, що вибрав саме цей магазин, товар отримав вчасно, без пошкоджень і за ціною не дорого, враження тільки хороші. Рекомендую, наступні покупки тільки до вас.
Dima Vaksho рекомендує цей магазин
25 березня 2026 р.

Купив: Google Pixel 8 Pro 12/128GB Obsidian, Замовлення №395308084

Оформлення покупки пройшло швидко та без проблем. Користуюсь вже досить довго, швидко працює, радий, що допомогли обрати саме його. Рекомендую цей магазин всім, хто шукає топову техніку та професійне обслуговування.
Alina Hustko рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: Xiaomi Redmi 13C 8/256GB Clover Green, Замовлення №392901947

Замовляла Мамі телефон. Магазин впорався на відмінно, доставили у вказаний термін, товар забрала дефектів вм'ятин не було коробка ціла, покупка пройшла на відмінно. Раджу.
Попко Влад рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: Xiaomi Redmi 15C 4G 8/256 Mint Green, Замовлення №387689938

Обратился по рекомендации друга в этот магазин заказ себе телефон Xiaomi , мне перезвонил менеджер уточнили даты и все нюансы, доставили вовремя, повреждений не выявил, товар был хорошо упакован. Вообщем я доволен покупкой так и работой магазина. Рекомендую.
Rita Kudasova рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №368823259

В целом магазином довольна, обработка заказа мобильная, получила по Новой Почте, телефон был хорошо упакован повреждений коробки нет, доставили вовремя, вполне хороший бюджетный телефон, за адекватную цену. Рекомендую.
Вита Серонина рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi 14C 8/256GB Midnight Black, Замовлення №347344060

Телефон получила по новой почте, повреждений не обнаружила, работает как положено, описание актуальное, цена достойная. Магазин показал только с лучшей стороны. Рекомендую