Купив: Samsung G900H Galaxy S5 16GB (Shimmery White)
Купив: LENOVO K5 Note Pro (A7020a48) (silver)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі
Купив: LG E960 Nexus 4
Купив: Смартфон Samsung I9500 Galaxy S4 (White Frost), Замовлення №20450033536
Купив: Смартфон Samsung Galaxy J1 2016 White (SM-J120HZWD), Замовлення №85764
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Смартфон Samsung N9005 Galaxy Note 3 32GB (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Купив: HTC One M7 801e 32Gb Silver
Купив: Смартфон Samsung G900H Galaxy S5 16GB (Shimmery White)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Смартфон Motorola Moto G (3rd Gen.) Dual SIM 16GB (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Смартфон Sony Xperia M (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі