Відгуки про ТЕХНОКРАТ

Alexander Malomuzh не рекомендує цей магазин
5 липня 2023 р.

Купив: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 256GB Blue (MPQ9/MCMF43) (MPQ93), Замовлення №50669

Магазин спортився. Приотримані замовленя виявилось, що зарядка не європейська . Ще йчекати довелось поки менеджер з’ясовував наявність нормального тавару, в результаті довелось ще додатково купувати нормальну зарядку. Враження від магазину дуже негативне.
Представник магазину «ТЕХНОКРАТ»
Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою. Справа в тому, що ми не володіємо інформацією щодо типу вилки зарядного пристрою до моменту постачання товару до магазину. Найчастіше це не європейська вилка. У таких випадках ми безкоштовно надаємо перехідник на нашу розетку. Альтернативою може бути покупка оригінального європейського адаптера за бажанням клієнта, але він у вартість не входить, на жаль.
8 липня 2023 р. Відповісти
Ярчик рекомендує цей магазин
16 червня 2023 р.

Купив: Картрідер Apple USB-C to SD Card Reader (MUFG2), Замовлення №50472

Замовляв картрідер, товар прийшов все як говорили, запакували дуже добре. Дякую.
Відповідь представника «ТЕХНОКРАТ»
Дякуємо за позитивний відгук. Для нас це дуже важливо:)
hardware не рекомендує цей магазин
4 травня 2023 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M2 Space Gray 2022 (Z15T0005G)

Відповідь представника «ТЕХНОКРАТ»
Добрий день. Ви робили замовлення у нашому магазині? Підкажіть, будь ласка, на чому саме ґрунтується ваша негативна оцінка? Чому не відповідає ціна?
Добрий день, ні не робив. Грунтується на тому що в момент коли цікавився товаром у вашому магазині була суттєво нижча вартість порівняно з іншим магазином. Поспілкувався на вашому сайті в чаті, там підтвердили що це помилка на сайті у вас. Через деякий час нічого не змінилось. Уже потім пізніше так, вартість змінилась, але це лише після відгуку на hotline.
7 травня 2023 р. Відповісти
Представник магазину «ТЕХНОКРАТ» відповів на коментар hardware
У нас на сайті була суто технічна помилка, один партномір був вказаний на дві різні моделі. При цьому опис, характеристики та ціна були вказані правильно на обидві моделі. Наш менеджер запропонував вам обидва варіанти. І ми, як і раніше, готові вам їх запропонувати.
8 травня 2023 р. Відповісти
Артём Явдощук рекомендує цей магазин
5 листопада 2022 р.

Купив: Apple MacBook Pro 16, Замовлення №47866

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Очень доволен сервисом. Выслали макбук в день заказа. Запакованный. Предложили распаковать и сделать гравировку, но я отказался. К макбуку положили сменную вилку. Но она не пригодилась. Советую и буду пользоваться услугами.
Відповідь представника «ТЕХНОКРАТ»
Раді, що ви задоволені. Дякуємо за ваш відгук. Для нас це дуже важливо:)
a.ver рекомендує цей магазин
24 жовтня 2022 р.

Купив: Apple Magic Keyboard 2 with Touch ID (OEM), Замовлення №47600

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Хороший магазин, врахували всі мої побажання при виборі клавіатури, дуже швидко надіслали. Все нове і неушкоджене. Магазин рекомендую!
eugene1beetle рекомендує цей магазин
18 червня 2022 р.

Хотів купити: Apple MacBook Air 13, Замовлення №42247

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Yurii Zhuravlov рекомендує цей магазин
11 квітня 2022 р.

Купив: Apple MacBook Pro 16, Замовлення №41772

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відмінне обслуговування, окрім привабливої ціни додатково ще отримав гарну знижку. Відправили в той же день + доставка безкоштовна. Можу впевнено радити даного продавця!
Артем Калачян рекомендує цей магазин
15 листопада 2021 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14” Silver 2021 (MKGR3, Z15J001XN), Замовлення №40975

Не дивлячись на дефіцит нових маків, вдалося отримати скидку; крім ноутбука, відправили ще в подарунок перехідник з usb type-A на type-C і нашу вилку для блока живлення, доставка безкоштовна. Хороша робота з клієнтами, коротше :)
Nikisland1 рекомендує цей магазин
17 лютого 2021 р.

Купив: Монитор Apple Pro Display XDR Nano-texture glass MWPF2, Замовлення №40086

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Наудивление товар был в наличии, утром заказал, после обсуждения с менеджерами к вечеру доставили к подъезду. Товар запакован в заводском, придираться не к чему!
Гипножаба рекомендує цей магазин
11 лютого 2021 р.

Купив: Apple MacBook Air MGN93, Замовлення №39499

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Выбирал из двух магазинов, второй называть не буду. Задавал много вопросов, но консультант Виктория на всё отвечала и во всем помогала с покупкой. Покупкой доволен. Понравилось что проконсультировали через телеграм.