Купив: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Ампер У 12-1/63 v2.1, Замовлення №2346

Купив: Стабілізатор напруги та акамуляторні батареі
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Купив: стабилизатор,,Voltok,,8000,модиф like
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Ампер У 9-1-25 v2.0
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: ИБП (UPS) резервный (Off-Line) Powercom WOW-700U
Сподобалося: асортимент
Купив: Стабилизатор LVT-600, Замовлення №586
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Купив: ИБП LogicPower LPM-UL1250VA, Замовлення №РН-0000179
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Бензопила SADKO MGCS-500, Замовлення №52442565
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення через корзину
Купив: Газонокосилка, Замовлення №73
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail