Відгуки про STOREinUA

Oleg Т. рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 травня 2018 р.

Купив: iPhone SE 64GB Space Gray. ОТЛИЧНОЕ состояние! ГАРАНТИЯ! Рассрочка., Замовлення №3354302

Сподобалося: наявність, повернення товару, сервісна підтримка

alexia666 не рекомендує цей магазин
30 квітня 2018 р.

Купив: Iphone 7

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Виктория Компаниец рекомендує цей магазин
29 квітня 2018 р.

Купив: Apple iPhoe 8 64 GB Silver

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Магазином осталась довольна, доставили товар в сроки и без задержек.
Гість рекомендує цей магазин
28 квітня 2018 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 15" Silver (MLW72) 2016

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Отличный магазин. Оперативное обслуживание, перезвонили буквально через пару минут. Мне попался приятный и компетентный менеджер. Ответил на все интересующие вопросы. До последнего сомневалась, какую модель выбрать, посоветовали, на чем остановиться. Не настаивали на доп.услугах. Отправка быстрая.
arina1968 рекомендує цей магазин
27 квітня 2018 р.

Купив: Apple iPad Wi-Fi + LTE 128GB Gold (MRM82) 2018

Сподобалося: відвантаження товару

По совету знакомого купила в магазине STOREinUA планшет. Заказала товар на сайте магазина, но поскольку живу в Киеве, забрала его в ближайшем ко мне розничном магазине. Перед тем как купить я смогла проверить планшет в работе и убедиться, что с ним все в порядке. Для меня это было большим плюсом. Магазин мне очень понравился.
voroniuk588593 рекомендує цей магазин
12 березня 2018 р.

Купив: IPad Pro12.9 Wifi + Cellular 256 Space Gray

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Доброго дня, декілька днів назад придбав IPad Pro12.9 Wifi + Cellular 256 Space Gray, дуже задоволений придбанням. В магазині асортимент товарів приємно вражає. Як тільки заказав товар протягом 5 хвилин зі мною зв’язався менеджер і уточнив деталі покупки. Доставка відбулася дуже швидко фактично за пару днів. Однозначно рекомендую
Dsharik22 рекомендує цей магазин
8 березня 2018 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone X 64GB Space Gray (MQAC2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Доброго дня, замовив у магазині iPhone X 64 GB Space Gray для дружини на 8 березня. Менеджер дуже швидко зі мною зв'язався. Відправили в той же день. Отримав посилку. перевірив все в комплекті. Дуже вдячний магазину STOREinUA за швидкість. Бажаю вам великих продаж.
lyudok рекомендує цей магазин
3 березня 2018 р.

Купив: Беспроводные наушники Apple AirPods (MMEF2)

Сделала заказ в данном магазине, заказ оформили очень быстро и качественно. Получила AirPods в течение 24 часов, музыку слушаю, не могу нарадоваться). Спасибо Вам за высокий уровень сервиса и приятное сотрудничество, желаю Вам увеличения продаж и приятных сделок;)
zuykirill92 рекомендує цей магазин
14 лютого 2018 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 8 64GB Silver (MQ6L2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Покупкой полностью доволен. Заказывал по телефону. Забрал в тот же день. Все очень быстро. В комплект входила американская зарядка, поэтому переходник дали в подарок. Это порадовало.
Maksym Balbukh не рекомендує цей магазин
12 лютого 2018 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Pro 13" Space Gray (MPXV2) 2017

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Написав в чат. Запитав чи є в наявності. Відповіли, щро так. Сказали що можна забрати о 17:00. Потім передзвонили за годину і сказали що немає товару на складі. Сому б відразу не сказати як є. Страшенно дратує такий підхід до клієнтів....
Відповідь представника «STOREinUA»
Доброго дня, приносимо вибачення за незручності. Якщо для Вас буде актуальне придбання даного товару, коли даний товар у нас з`явиться - ми безкоштовно вам доставимо по м.Києву. Повідомте будь ласка нас по номеру: 0633753033