Відгуки про STOREinUA

7 грудня 2017 р.

Купив: AirPods

Сподобалося: асортимент, відвантаження товару

Отличный магазин. Достаточно широкий ассортимент. Очень удобно делать заказ. Товар пришёл быстро. Качество отменное.
MiaMia рекомендує цей магазин
26 жовтня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 8 Plus 256GB Gold (MQ8J2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Відповідь представника «STOREinUA»
Спасибо за Ваш отзыв - приходите за аксессуарами и новыми устройствами) Всегда Вам рады!
Христина Гап'як рекомендує цей магазин
10 жовтня 2017 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi Mi power bank 2 20000mAh White (PLM05ZM)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Чудова модель. На даний час зовнішній акумулятор дуже важлива річ. Часто в дорозі, тому зараз я без нього ніяк. Дякую компанії за якісний товар. Приємно здивувала доставка, яка обійшлась дешево. Товар я отримала через 2 дні. Ціни доступні. Роботою персоналу і самим акумулятором дуже задоволена. Рекомендую.
Alexander Dunayevskyy рекомендує цей магазин
31 липня 2017 р.

Купив: iPad mini 4 Wi-Fi + LTE 16GB Silver (MK872, MK702), Замовлення №5805

Требуют полную предоплату, пришлось довериться отзывам. Отправили на следующий день без проблем. Пользуюсь четыре дня - пока полет нормальный. В общем, рекомендую!
15 липня 2017 р.

Купив: Кабель Lightning Apple Lightning to USB Cable 1m (MD818)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Дмитрий рекомендує цей магазин
10 липня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone SE 128GB Space Grey (MP862)

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару

Заказывал по телефону, приехал на место, проконсультировали, оплатил. Остался доволен. Рекомендую магазин. Только цена на Hotline неверная была.
8 липня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 32GB Rose Gold (MN912)

Купила iphone 7. Очень порадовало обслуживание магазина, перезвонили быстро, все четко объяснили, отправили на следующий день. Получила через два дня, телефон отличный, цена и качество соответсвует, однозначно рекомендую.
8 липня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 128GB Gold (MN942)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Удобное расположение офиса,хороший сервис,доходчиво проконсультировали,придём ещё ?
Monchuk рекомендує цей магазин
2 липня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone SE 16GB Silver (MLLP2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Адекватные цены,грамотные консультации.Заказ получил на Новой почте,на следующий день после предоплаты.. Качество товара соответствует заявленому.Спасибо за Вашу оперативность, внимательность, порядочность! РЕКОМЕНДУЮ! Оценка-10 из 10.
1 липня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 32GB Rose Gold (MN912)

Давно мечтала купить айфон и в поисках совершенно случайно наткнулась на этот магазин. Заказала Новой Почтой по предоплате. Немного стремно, но все ОК. Забрала через два дня. Очень довольна...