Відгуки про STOREinUA

18 квітня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 32GB Black (MN8X2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Придбала в магазині чудову річ iPhone 7 32 GB.Я люблю дуже фотографувати і тому хотіла телефон з гарною камерою.Хочу подякувати консультантам магазину за допомогу у виборі моделі.І хоча доставка була не 1-3 дні як пишуть, а 4 я дуже задоволена покупкою.Буду рекомендувати ваш магазин.
30 березня 2017 р.

Купив: Кабель Rock space audio cableі AUX

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Кабель Rock space audio cableі AUX прислали Новой почтой в лучшем виде. Сделал предоплату, а через день зашёл в Днепре на свою Новую почту и забрал. Вот и всё! Классный магазин.
21 березня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 Plus 32GB Black (MNQM2), Замовлення №K9893

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару

товар был в офисе ( для самовывоза ) в заявленное время и в отменном качестве. помогли наклеить защитное стекло. никаких замечаний не имею
6 березня 2017 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB Gold (MNV72)

Покупала айпад, все работает, очень хороший звук и качество воспроизведения видео. Сервис магазина приятный и быстрый в обслуживании. Рекомендую.

Купив: Чехол Remax iPad mini2/3

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, видача товару на складі

Покупаю не первый чехол этого бренда, качеством доволен. Обслуживание понравилось, приветливый персонал, профессионально помогли подобрать оптимальный для меня вариант.
5 березня 2017 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 7 128GB Silver (MN932)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Всё супер. Быстро. Чётко. Советую

Хотів купити: 7 айфон

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купляв в цьому магазині 7 айфон . Зробити замовлення на сайті було досить просто і зручно. Десь за півгодини зателефонували представники для підтвердження замовлення, а вже через два дні отримала телефон у відділенні пошти. Дуже якісне обслуговування та сервіс рекомендую))
3 березня 2017 р.

Купив: Кабель Rock metal spring

Купил шнурок для смарта в этом магазине. Все получил быстро и без проблем. Приятно работать с такими магазинами
1 березня 2017 р.

Купив: Защитное стекло 3D iPhone 7 blak

Заказал по телефону защитное стекло на iPhone около 11 часов дня, доставили к вечеру того же дня. Девушка менеджер очень приятная, помогла определиться с выбором.
28 лютого 2017 р.

Купив: Планшет Apple iPad mini 4 Wi-Fi 128GB Space Gray (MK9N2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Долго искал интернет магазин для покупки айпада. Выбрал Storeinua по двум причинам: отсылают в любую точку Украины и можно взять в рассрочку. Заказом и обслуживанием доволен. Всем рекомендую.