Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Plus 128GB Yellow (MU123)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Хотів купити: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Samsung Jet 75 VS20B75ADR5

Хотів купити: Комплект Hansa FCGS68326 (Вбудована духова шафа + Вбудована варильна поверхня)

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №617925

Купив: Apple MacBook Pro 14, Замовлення №648378

Купив: Зарядна станція BLUETTI Elite 100 V2 (P-EL100V2-EU-GY-BL-010) , Замовлення №617926

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 8/256GB Awesome Lime (SM-A366BLGG, Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 8/256GB Awesome Lime (SM-A366BLGG), Замовлення №647791

Хотів купити: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Tit. Case w. Light Blue Alpine Loop - Medium (MEWM4)
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 12/256GB Awesome Black (SM-A366BZKU), Замовлення №617937

Купив: Lenovo Tab K11 Plus 8/256 WiFi Luna Grey (ZAEV0000UA) (UA) , Замовлення №617974