Купив: Портативна колонка JBL Flip 7 Black (JBLFLIP7BLK), Замовлення №586308

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №606367
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame X50 Ultra Black (RLX85CE-6-BL), Замовлення №586436

Хотів купити: Сушильна машина Siemens WQ41G200UA

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dyson V15s Detect Submarine (448798-01), Замовлення №586500

Хотів купити: Смартфон Realme GT 7 Pro 5G 12/256GB NFC White (CN), Замовлення №№53438
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Планшет Blackview TAB A5 Kids 3/64GB Pink, Замовлення №586673

Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 51mm AMOLED Sapphire Titanium w. Spark Orange/Graphite Silicone Band (010-02905-10/11/53), Замовлення №586704

Купив: Смарт-годинник HUAWEI Watch GT 5 46 mm Black (55020DKM), Замовлення №586710

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1P (PF001-S), Замовлення №586727