Хотів купити: Диск відрізний Bosch Expert for Wood 216x30x2.4/1.8 48T ATB neg (2608642497)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail
Хотів купити: Электрическая газонокосилка Makita ELM3720, Замовлення №302698
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Гравер Dremel 4300-3/45 (F0134300JD)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент
Купив: Фен технический Bosch GHG 23-66 Kit Professional, Замовлення №284840
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Ліхтарик ручний Bosch PLI 10,8
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Хотів купити: АККУМУЛЯТОРНАЯ ДРЕЛЬ-ШУРУПОВЕРТ MAKITA DDF 453 Z (БЕЗ АКБ)
Купив: Триммер Bosch EasyCut 18-230
Купив: Гравер Dremel 8220-1/5 (F0138220JD)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Шурупокрут Makita DDF453RFX7, Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Makita DCL281FZ, Замовлення №238949
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Купив: Минимойка Bosch Easy Aquatak 120, Замовлення №237046