Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Black Late 2023 (MRW23)
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Gray 2019 (MVVJ2, 5VVJ2), Замовлення №103204
Купив: BLUETTI EB55 Portable Power Station 700W 537Wh (PB930340), Зарядна станція BLUETTI EB55 Portable Power Station 537Wh, Замовлення №30259
Купив: Мультимедійна акустика Harman/Kardon Aura Studio 3 Black (HKAURAS3BLK), Замовлення №0000-001027
Купив: Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight S. Loop (MR9C3), Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight S. Loop (MR9C3), Замовлення №8343
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Silver 2019 (MVVM2), Замовлення №109207
Купив: Smart колонка Amazon Echo 4 Charcoal (B07XKF5RM3), Замовлення №8015
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Silver Late 2020 (MGN93), Замовлення №3209
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 13" Silver (MPXU2, 5PXU2) 2017, Замовлення №Не пам’ятаю вже
Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle 11th Gen. 2022 Black 16Gb, Замовлення №2551