Хотів купити: Geberit Acanto 500.635.01.2, Умивальник Geberit Acanto 500.635.01.2
Хотів купити: Змішувач для душової кабіни(душа) Qtap Olsava 6212107ODC QTOS6212107ODC
Хотів купити: Крышка сливного отверстия GROHE Talentofill 19952000, Замовлення №2939
Купив: раковина Qtap Nando, Замовлення №1/18-05-22
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Змішувачі
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: https://santehnika-tut.com.ua/products/smesitel-dlya-rakoviny-kludi-zenta-382519175
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Ванна акриловая
Купив: Змішувач для раковини AM.PM Inspire 2.0 TouchReel F50A02400
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Гигиенический душ
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: ROYO Тумба под умывальник Royo VANITY UNIT 60 2 Dr VITALE white + CERAMIC WASHBASIN SLIM 60 46 WHITE