Купив: Arthuria Keylab 61 mk3, Замовлення №36661

Купив: Dynaudio, Стійки для акустики Dynaudio Stand 10, Замовлення №36642

Купив: Програвач вінілу Lenco LBT- 345WA та Фронтальні акустичні колонки DALI Oberon 1 Black Ash, Замовлення №36468

Купив: Мультимедійна акустика Jamo S 801 PM White, Замовлення №35359

Купив: Активна акустика Argon Audio Fenris A5 White, Замовлення №36306

Купив: Чоловічий годинник Seiko CS Dress SRPH89K1, Замовлення №36246

Купив: Supra SKY 2X2.5 TRP B200 2000000022, techzone, Замовлення №36216

Купив: USB аудіоінтерфейс Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen, Замовлення №1

Купив: Акустична система центрального каналу Taga Harmony Platinum C-100, Замовлення №35914

Купив: Чоловічий годинник Tissot T-Race Chronograph T141.417.37.051.00, Замовлення №35905