Відгуки про Techzone

Александр Пилипчук рекомендує цей магазин
4 червня 2025 р.

Купив: Чоловічий годинник Seiko Seiko 5 Sports SKX GMT SSK021K1, Замовлення №37282

Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Олександре! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Крис ._. рекомендує цей магазин
29 травня 2025 р.

Купив: DJ-контролер Pioneer DDJ-FLX4 Студійні навушники Sennheiser HD 25 , Замовлення №37242

Замовляла діджейський пульт та навушники, все прийшло дуже швидко та в ідеальному стані, менеджер швидко обслужила та допомогла з вибором, замовляла доставку кур?єром, дуже приємний чоловік) дуже задоволена обслуговуванням та швидкістю
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Yura Bondarenko рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: Klipsch Reference R-600F Black, Замовлення №37051

Все було ідеально, зробили гарну знижку на 2ге замовлення
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Юрію! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Nikita Kovdrysh рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Тарілки Paiste Rock set 7, Замовлення №37011

Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Микито! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
andrey.alting1 рекомендує цей магазин
5 травня 2025 р.

Купив: Сапбуфер, Замовлення №36995

Все швидко і якісно. Дякую
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Андрію! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Андрій Гончар рекомендує цей магазин
29 квітня 2025 р.

Купив: Чоловічий годинник Tissot PRX Powermatic 80 T137.407.16.041.00, Замовлення №36933

Владимир Колесниченко рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р.

Купив: Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohm, Замовлення №36899

Мені дуже сподобалася комунікація з представником магазину. Надзвичайно дружелюбно та конструктивно. Я припустився помилки під час замовлення, але менеджерка без жодних зауважень допомогла вирішити проблему. Доставка була дуже оперативною. Рекомендую. 11 із 10.
Відповідь представника «Techzone»
Добрий день, Володимир! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
SR SL рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: iFi Hip-Dac 3 Titanium, Замовлення №36817

Класний магазин. Широкий вибір якісної апаратури. Вчасна доставка. Та актуальні ціни. Я задоволений.
anyatkka рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 770NC White (JBLT770NCWHT), Замовлення №36478

Запропонували декілька варіантів тому що купляла в перше. Дуже сподобалось ставлення людей на іншій слухавці, дзвонила декілька разів)
Ikorka рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Портативна колонка Marshall Emberton II Cream (1006237), Замовлення №36765

Швидко відправили товар гарної якості