Купив:

Купив: Сабвуфер Jamo S 810 SUB White
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Хотів купити: Навушники TWS JABRA Elite 65t Titanium Black 100-99000000-60, Замовлення №2469
Сподобалося: замовлення через корзину
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі

Купив: Кухонная мойка Franke SID 611-78 XL черный 114.0497.952

Купив: Кухонна мийка GRANADO Ronda White 2205

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major II Bluetooth Black (4091378), Замовлення №1226091

Купив: Оптический аудио кабель
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Кабель MT-Power HDMI 2.0 medium 1,5

Купив: Кабель MT-Power HDMI 2.0 Medium 7.5 м
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Samsung UE-55HU8500TXUA, Замовлення №2213