Відгуки про Інтернет-магазин ЗНАКОМО

Alex не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 грудня 2021 р.

Купив: Штучна ялинка Siga Group Ялинка штучна лита Ковалевська 1.8 м Зелена (ЯЛКз - 1,80 м) (4829221200183)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купував ялинку "Штучна ялинка Siga Group Ялинка штучна лита Ковалевська 1.8 м Зелена (ЯЛКз - 1,80 м) (4829221200183)" за 2700 грн., а прислали якийсь дешевий нонейм смердючий, без маркування, який на ринку коштує 1000 грн.! Нажаль пройшло вже 14 днів і я її даже не перевіряв на пошті, а розпакував тільки на днях. Ця компанія не зберається нічого мені повертати і вони працюють без ФОП! Категорично не рекомендую тут нічого купувати !!!
Відповідь представника «Інтернет-магазин ЗНАКОМО»
Мы Вам вернули деньги! удалите пожалуйста отзыв
анд дре не рекомендує цей магазин
11 грудня 2021 р.

Хотів купити: ШТУЧНА ЯЛИНКА SIGA GROUP ЛИТАЯ ИСКУССТВЕННАЯ ЕЛКА «ВЕНСКАЯ» 1,8 М (180 СМ) ЗЕЛЕНАЯ

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

при заказе елки выбрал пункт оплата наложенным платежом , продавец написал мне , сказала что высылают только по предоплате 300 грн , попросил фото елки перед отправкой , прислали , ель существенно отличалась от той которая указана в обьявлении.... не удивительно почему предоплата, не рекомендую продавца
Я тоже так лоханувся. Ви повернули її?
28 грудня 2021 р. Відповісти
Артем Городнюк не рекомендує цей магазин
25 грудня 2018 р.

Купив: Елка с шишками королевская 1.9

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі, повернення товару

Добрый вечер. Купили елку. Не соответствует реальной от картинки. Пришла в дешовой скрейч пленке. Палка вся ржавая. Начали распичатовать половина осыпалось. Реальная высота 1.76.
Татьяна Нещеретная не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
15 лютого 2018 р.

Купив: Краскопульт росмаш

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Купили краскопульт, дома включили-не работает, попытались вернуть вся процедура проходила 1,5 недели и деньги обратно еле-еле выбили и то прислали вместо 420 грн 390 грн. Обидно, думали, что все будет нормально, хотели поменять а не возвращять, но с таким отношением вышло как вышло.
Olena Savkova не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 грудня 2017 р.

Купив: Коврик для фитнеса и йоги-йогамат YM0105 толщина 4мм, 5 цветов

Коврик не соответствовал описанию и фото. Пришлось вернуть. После размещения отзыва со мной связались и таки вернули деньги в тот же день. Спасибо.