Відгуки про Комп'ютерний Всесвіт

Spartanec TV не рекомендує цей магазин
16 грудня 2020 р.

Купив: Xiaomi Mi 10T Pro 8/128GB Lunar Silver, Замовлення №33768

Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, нам дуже прикро що виникла така неприємна ситуація. Ми постійно працюємо над тим що наявність в магазині була максимально точною, на жаль через велику загруженість відділу такі ситуації іноді трапляються, приносимо свої щирі вибачення. Повертайтесь до нас і ми обов'язково надамо Вам хорошу знижку на товар який Вас зацікавить. З повагою, інтернет-магазин Комп'ютерний Всесвіт.
Віталій Аксенин не рекомендує цей магазин
12 грудня 2020 р.

Купив: Смартфон realme 6i 4/128GB Green, Замовлення №33089

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, нам прикро що з Вами трапилася такого роду ситуація. Зазвичай доставка займає 2-3 дні, можливо, через велику загруженість менеджер не допрацював по Вашому замовленню. Ми постійно працюємо над розширенням та вдосконаленням нашого менеджерського штату. Повертайтесь до нас і ми обов'язково зробимо для Вас хорошу знижку!
Те саме , що й у мене.
4 січня 2021 р. Відповісти
Anastasia Tonkova не рекомендує цей магазин
11 грудня 2020 р.

Купив: Чайник Sencor, Замовлення №32918

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Д.Андрій не рекомендує цей магазин
10 грудня 2020 р.

Купив: кріплення для телевізора, Замовлення №33006

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, повернення товару

Не рекомендую мати справу з цим магазином. Товар не відправляють чотири дні і весь час кажуть що за дві хвилини розберуться і перетелефонують, але на цьому і все . Найгірший магазин з яким мені довелося мати справу.
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, нам дуже прикро що з Вами сталася така неприємна ситуація. Зазвичай доставка товара до клієнта займає не більше трьох днів. Через високу загруженість нашого логістичного відділу трапилася така неприємна ситуація. Ми постійно працюємо над покращенням нашого сервісу, заходьте до нас ще та отримайте хорошу лояльність.
Володимир Даніленко не рекомендує цей магазин
9 грудня 2020 р.

Хотів купити: Logitech Wireless Combo MK850 Performance (920-008232), Замовлення №33127

Оплату на сайте приняли с удовольствием, однако товара в наличии не оказалось. Перезвонили, извинились. Деньги вернули на следующий день. Жаль, больше обращаться не буду и никому не советую
Anna Zhemchuzhina не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
9 грудня 2020 р.

Купив: Телевизор Bravis LED-24G5000 Smart + T2, Замовлення №32980

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Заказ № 32980 от 06.12.2020 был сделан и сразу оплачен ,а 7.12 должны были отправить и скинуть ТТН. Сегодня уже 9.12 ,а ТТН так и нет. В приложении Новой Почты отправленного товара тоже нет. Связаться с менеджером нет возможности. Не просто не рекомендую этот магазин, а категорически не рекомендую. Такого я еще не встречала. Единственный плюс магазина - это операторы, вот им ставлю твердую 5
Заказ получила 10.12, но осадочек остался. Напишите на сайте что отправка в течении недели, тем самым вы снимите кучу проблем, и организуйте связь с менеджером на прямую.
10 грудня 2020 р. Відповісти
Анна Дузенко рекомендує цей магазин
8 грудня 2020 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy M31 6/128GB Black (SM-M315FZKU)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Доставка заняла 3 или 4 дня. Устройство забрала из салона без проблем и очень быстро.Рекомендую
Roma Gonchar не рекомендує цей магазин
6 грудня 2020 р.

Купив: Телефон Fly FF190 Dual Sim Black

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару, сервісна підтримка

Телефон приїхав новою поштою, 59000607702554 забрав прийшов додому ввімкнув і виявилось акумулятор розряжений. Достав з коробки зарадний пристрій а він зламаний та не вставляється в телефон. Фото нижче. Штекер що вставляти в телефон в середині погнутий. Не задоволений браком. Телефон більш менш, купувався для бабушки. Автоматичне блокування клавіатури телефону було ввімкнути але якщо вимкнути то екран телефона не гасне ніколи. Прийшлось бабушку вчити як розблоковувати.
balko1 не рекомендує цей магазин
3 грудня 2020 р.

Хотів купити: Huawei AW61 Black, Замовлення №32546

Зробив замовлення через сайт 30.11.2020. Зателефонували і сказали що відпралять на наступний день но ніхто нічого не відправив , сьогодні 03,12,2020 звонив кожного дня толку ноль НЕ РЕКОМЕНДУЮ НЕ ЗВЯЗУЙТЕСЬ З ЦИМ МАГАЗІНОМ
Столкнулась с такой же ситуацией. Замовлення № 32980 от 06.12.2020 Как разрешилась Ваша проблема?
8 грудня 2020 р. Відповісти
замовив в іншому магазині і вже пользуюсь . Від цього магазина даже ніхто не зателефонував досих пір
8 грудня 2020 р. Відповісти
johnc не рекомендує цей магазин
8 листопада 2020 р.

Купив: Аккумулятор для ноутбука ExtraDigital HP 630, Замовлення №30966

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Комунікація жахлива, пройшло чотири дні, а я так і не розумію чи вони взагалі збираються прислати мені замовлений товар чи ні. На наступний день після замовлення передзвонили, сказали вишлемо сьогодні, завтра отримаєте. Через два дні нічого так і не прийшло, передзвонив їм, обіцяли перевірити і передати інформацію якомусь там менеджеру. Ще два дні ні слуху, ні духу.
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Доброго дня, johnc. Товар Ви замовили 04.11 об 20:22, відповідно 05.11 товар Вам був відправенний за вказаною адресою. Прибув він на відділення 06.11. Нажаль Ви відмовились. Просимо вибачення за витрачений час. Повертайтесь
Чому б я за вами чотири дні бігав, якщо б замовлення мені прийшло. Ви навіть номеру декларації НП мені не прислали.
12 листопада 2020 р. Відповісти
Seethe відповів на коментар johnc
їм видніше" . Я замовила 25 грудня. Сьогодні 4 січня. Глухо. Нехай тільки мені тут скажуть, що я відмовилась теж! Хоча я і не бігала. Замовила у іншому місці ..
4 січня 2021 р. Відповісти